παιδια εχω ειχα τη stable xtrv beta 1.3 και προσπαθω τρ να βαλω τη τελευταια xtrv(οχι stable)...mphka τςρπ εκανα wipe data davlik cache κλπ και μετα εγκαταστση...το θεμα που εχω ειναι οτι δεν μ αναγνωριζει τη σιμ...εχετε και σεις το ιδιο θεμα?
παιδια τα δοκιμασα ολα αυτα και η διαδικασια παει μια χαρα μεχρι τι στιγμηη π παω να φλασαρω και βγαζει ερορ...ping failed κατι τετοιο...ειναι το κινητο ενος φιλου οσα εχω ξεκλειδωσει ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα
καλημερα παιδια...δοκιμασα να περασω china developer απο το updater οπως λεει ο οδηγος για ν ξεκλειδωσω και τπτ..μου βγαζει cant verify device...στη συνεχεια προσπαθησα να το κανω μεσω im flash unlock απο τον οδηγο unbrick και ενω ολα τα βηματα πανε κατ ευχην μολις παω ν φλασαρω μου βγαζει ερορ...ισως και ν φταιει που η διαδικασια γινεται με τη καινουργια εκδοση του mi flash ενω στον οδηγο στις εικονες γινεται με μια πιο παλια εκδοση...το θεμα μ ειναι πως δεν μπορω ν βρω να κατεβασω την παλια γι…
καλησπρα παιδια!εχω ενα nikel και γω και θελω να παραγγειλω αλλλο ενα για ενα φιλο μου ...θελω να ρωτησω αν υπαρχουν θεματα στα τελωνεια γτ εχω ακουσει πολλα τον τελυταιο καιρο..ισχυει?
καλησπερα παιδια!προσπαθω να ξεκλειδωσω ενα 3 pro ενος φιλου μ και εχω το εξης θεμα..ενω κατεβαζω τη ρομ απο το λινκ που μας δινει στον οδηγο για ξεκλειδωμα bootloader το κινητο δε την κανει install μεσα απο το updater..καμια ιδεα τι να κανω τρ?
παιδια καλημερα!μια ακυρη ερωτηση...εχετε βρει καθολου τζαμακια που να καλυπτουν ολοκληρη την οθονη?γτ εγω οσα βρηκα και σε οσους ρωτησα ειναι πιο μικρα λογο του οτι η ουονη εχει αυτη τη καμπυλωτητα στις ακρες μ λενε...
μη βιαζεσαι θα βρεθει ακρη και δεν υπαρχει λογος να δωσεις και χρηματα..προσπαθεια θελει...να σε ρωτησω κατι πολυ βασικο αλλα εχει μεγαλη σημασια ...ψηφιακη υπογραφη στα windows εσβησες?
περιμενε να δεις τι θα πουνε και τα αλλα παιδια αλλα εμενα η γνωμη μ ειναι να περασεις τη προηγουμενη η ακομα καλυτερα τη stable εκδοση που εχει βγει...