δοκιμασε να κλεισεις και να ανοιξιες ξανα το usb debbuging...οταν το ειχα εγω ειχε φαει μια τετοια φλασια και πεδευομουν 2 μερες και μολις το εκανα αυτο αμεσως μετα εγινε..επισης για username να βαζεις τον αριθμο του κινητου σου με +30 μπροστα και οχι mail...μπορει να ειναι και ασχετα αλλα εμενα ετσι ειχε γινει τοτε
και μενα μου εκανε το ιδιο και σκαλωνε...ακολουθησε τον οδηγο unbrick περνα την official και απο εκει και περα περνας οποια θες..εγω πρωσοπικα ετσι το αντιμετωπισα...αυτο μου ειπαν τα παιδια απο εδω!α και περασα τη stable
κατι που σνηδητοποιησα τρ μολις...το pc suite δεν μ αναγνωριζει το κινητο..εχω ανοιξει usb debugging κλπ και ενω ο υπολογιστης το βλεπει κανονικα και μπορω να κανω πχ αντιγραφη αρχεια δε μ το αναγνωριζει το pc suite...τι μπορει να φταιει?
εμενα επειδη μ ειχε βγαλει πολλα fail και δεν μ αναγνωριζε τη ρομ μεσα απο τη συσκευη τη πεταξα απλα σε ενα φλασακι εκανα τη διαδικασια που ειπε ο takisfrag και απλα συνδεσα το φλασακι με otg καλωδιο και εκανα install...εβαλα τη stable και το κινητο πεταει!
επειδη ειναι δεδομενο πως με multilanguage θα σου βγαλει σκαλωματα παρτο με μια official το ξεκλειδωνεις και περνας την ελληνικη stable που εχουν βγαλει τα παιδια εδω στο forum και εισαι αρχοντας...τη περασα εχθες και ειναι τελεια χωρις κοληματα χωρις τπτ
το τσεκαρα και ναι ειναι ξεκλειδωτος!!τρ θελω να περασω την stable την ελληνικη γτ μου τη σπαει που ειναι στα αγγλικα!μπορεις ν μ στειλεις τον οδηγο γτ δεν μπορω να τον βρω γα καποιο λογο!