Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Αρχίζω να δοκιμάζω την 6.9.15 , 6.0.1 Kenzo THUNDER by gkalen forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19547/ Δεν έχω βρει κάτι ακόμα ούτε αν έχει διορθωθεί τίποτα Όλα καλά δείχνουν μέχρι τώρα

• Μ'εβαλε ο gkalen ν'ανεβασω αυτό το screenshot ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19462/

• Παράθεση από Mitsos_The_Great: “Έγινε το ξεκλείδωμα. Πιστεύεις είναι καλύτερο να κάνω update τη dev china rom που έχει τώρα ή να περάσω GTV; ” Παράθεση από lallasgr: “Προσωπικά θα πηγαινα για gtv μιας και θα έχεις μιά καθαρή τέλεια ρομ στα Ελληνικά και χωρίς κινεζιες. Θα έχεις και twrp που είναι πολύ δυνατό εργαλείο για κάθε κινητό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα πρότεινα να δοκιμάσετε τη ρομ του gkalen και οι δύο σας και μετά πιστεύω ότι θα καταλάβετε και οι δύο σ…

• Γεια σας κι από μένα !! Δεν είμαι γνωστης του android αλλά νιώθω τυχερός που έχω τον Γιωργο κοντά μου. Σε ότι συσκευή είχα μέχρι τώρα ήταν ο άνθρωπος που μου την έφτιαχνε με ρομ κ.λ.π. και του έχω τυφλή εμπιστοσύνη , του έδινα και θα του δίνω πάντα τις συσκευές μου να τις δοκιμάζει , να περναει ρομ ή να κάνει αλλά τεστ που μου ζητάει . Τώρα πλέον με έκανε κι εμένα κάτοχο xiaomi με το Kenzo και τον ευχαριστώ και γι'αυτο , μ'αρεσει παρά πολύ το λειτουργικό της Miui και τώρα το ευχαριστιεμαι κι εγώ…