Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 85.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Green Dragon: “ωχχ...δεν το "έχω" καθόλου αυτό. Ποια partitions δηλαδή επιλέγεις; Mάλλον boot, data και system. ” Δες εδώ γενικά[Miui 11 20.3.26/27/28/4.1] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 28 συσκευές ” Αυτό με το backup μέσω twrp είναι λίγο μυστήριο. Όταν εγκαθιστάς μία καινούργια rom, προφανώς δεν θέλεις να κάνεις restore όλη την παλιά εγκατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση θέλεις να επαναφέρεις μόνο τις εφαρμογές σου και τα δεδομένα. Άρα ποιο partitio…
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν συνιστάται να το κάνεις αυτό. Πάρε καλλίτερα ένα αντίγραφο ολόκληρης της εγκατάστασης πριν να αναβαθμίσεις ,πέρασε το στον υπολογιστή σου. Αν γίνει ζημιά κάνεις εκ νέου εγκατάσταση της παλιάς rom και επαναφέρεις το αντίγραφο. ” Ναι να πάρω ένα αντίγραφο ολόκληρης της εγκατάστασης, αλλά με ποια εφαρμογή; Μέσα από τις ρυθμίσεις προφανώς ή με κάποια third part app/
-
Καλημέρα παίδες! Έχω ένα θέμα - απορία, που μπορεί να είναι και βλακεία, αλλά καλύτερα να ρωτήσω. Έχω εγκαταστήσει το titanium backup και θέλω να κρατάω ένα backup τουλάχιστον των εφαρμογών μου, ώστε όταν βάζω μία καινούργια rom να μπορώ να επαναφέρω τα apps. Το θέμα είναι ότι το backup αποθηκεύεται στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και όχι στην sd card. Έτσι όταν χρειάζεται να κάνω format για καθαρή εγκατάσταση, μου σβήνεται και το backup και τόμπολα!!! Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση???
-
Παράθεση: “According to Xiaomi, 20.3.26 is the last android 9 update for Mi CC9e. Next update is android 10. But don't know ETA. I will port Android 10 based MIUI as soon as they released it to Mi CC9e. ” Για όσους έχουν περάσει την Miui 20.3.26 weekly, από το Xda, πως σας φαίνεται; Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη rom και δεν σκέφτομαι να γυρίσω σε android one. Έχω απορία, πως θα πάρουμε το update στο Android 10. Μέσω ΟΤΑ ή χειροκίνητα; Επίσης αν η κοινότητα μας σκοπεύει να ασχοληθεί και να…
-
Καλημέρα! Ευχαριστώ για την εξαιρετική δουλειά σας! Σε Mi 9 lite, όλα άψογα.
-
Δοκίμασα και εγώ φόρτιση με φορτιστή 5V - 1.3A. Εντυπωσιακή διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας, τουλάχιστον 20% περισσότερο.
-
Δοκίμασα πριν λίγο να το φορτίσω με φορτιστή 5V - 2A για να δω αν κρατάει περισσότερο η μπαταρία. Σίγουρα πάντως κάνει αρκετά περισσότερη ώρα να φορτίσει. Έχω βρει επίσης ένα φορτιστή 5V - 1.3A και σκέφτομαι να δω και αυτό. Δεν πιστεύω να πάθει τίποτα το κινητό. Τι λέτε;;; Μέχρι στιγμής: Screenshot-2020-05-17-19-23-08-994-com-miui-securitycenter.jpg Screenshot-2020-05-17-19-23-19-636-com-miui-securitycenter.jpg Πώς σας φαίνεται σε σχέση με τα δικά σας;