Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 85.
-
Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να δοκιμάσω την εφαρμογή Adguard, γιατί όπως λέει μπλοκάρει τις διαφημίσεις στις εφαρμογές και τον browser. Σε Mi 9 lite που φοράει την τελευταία XTRV. Δεν έχω εμπειρία σε αυτού του είδους τις εφαρμογές. Κατ' αρχήν, κάνει αυτά που λέει;; Είναι ασφαλές;; Τι προβλήματα ή μειονεκτήματα έχει;; Υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε που να κάνει τη δουλειά;; Παιδιά δώστε τα φώτα σας. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να δοκιμάσω την εφαρμογή Adguard, γιατί όπως λέει μπλοκάρει τις διαφημίσεις στις εφαρμογές και τον browser. Σε Mi 9 lite που φοράει την τελευταία XTRV. Δεν έχω εμπειρία σε αυτού του είδους τις εφαρμογές. Κατ' αρχήν, κάνει αυτά που λέει;; Είναι ασφαλές;; Τι προβλήματα ή μειονεκτήματα έχει;; Υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε που να κάνει τη δουλειά;; Παιδιά δώστε τα φώτα σας. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από anpho81: “Κι εμένα σε polaris όλα καλά εκτός του γνωστού θέματος με την ένταση του ήχου. το app της winbank δουλεύει κανονικά πλην του ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα που δεν λειτουργεί εδώ και κανα χρόνο περίπου. Αυτό με τα floating apps πώς δουλεύει; γιατί εγώ δεν κατάφερα να το δουλέψω. θεωρητικά είναι από το μενού με τα recents αλλά δεν βρίσκω πως να το ενεργοποιήσω. ” Από τα θέματα που αναφέρεις: 1. Έχω και εγώ το πρόβλημα με την ένταση του ήχου. 2. Το Winbank δουλεύει καν…
-
Παράθεση από amavroudis: “Οι custom rom xtrv έχει το miui dialer. Ή ωκανω λάθος; Που βρήκες εσύ το google dialer; ” Τον κατέβασα από το play store. Τέλος πάντων, τον απεγκατέστησα τώρα και έβαλα default τον miui dialer. Τέλος καλό, όλα καλά. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!
-
Παράθεση από Green Dragon: “Γειά σας όλοι! Όλα μου πήγαιναν μια χαρά με τη rom, μέχρι σήμερα το πρωί που άρχισε να μη λειτουργεί ο phone dialer της Google. Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά. Κάθε φορά που τον ανοίγω, διακόπτεται η λειτουργία του και μου βγάζει μήνυμα να στείλω αναφορά. Προς το παρόν εγκατέστησα ένα third party dialer, για να κάνω τη δουλειά μου. Καμμία ιδέα παίδες; ” καμμία ιδέα παιδιά; Έχετε πρόβλημα με τον phone dialer της Google; Ποιον dialer χρησιμοποιείτε εναλλακτικά;
-
Γειά σας όλοι! Όλα μου πήγαιναν μια χαρά με τη rom, μέχρι σήμερα το πρωί που άρχισε να μη λειτουργεί ο phone dialer της Google. Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά. Κάθε φορά που τον ανοίγω, διακόπτεται η λειτουργία του και μου βγάζει μήνυμα να στείλω αναφορά. Προς το παρόν εγκατέστησα ένα third party dialer, για να κάνω τη δουλειά μου. Καμμία ιδέα παίδες;
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Green Dragon: “Τελικά δεν το απέφυγα το format. ” δε πέρασες το twrp του @geoanto555;Δε σε βοήθησε αυτό; Ή δε το έκανες καθόλου και έμεινες με αυτό που είχες; ” Δεν το έκανα καθόλου. Προτίμησα να πάω σε καθαρή εγκατάσταση. Να το περάσω λες, για να το έχω σε μελλοντική αναβάθμιση, ε:
-
Τελικά δεν το απέφυγα το format. Καλύτερα όμως γιατί το έστησα από την αρχή! Εξαιρετική η δουλειά σας! Μπράβο και από μένα!
-
Xρησιμοποίησα το twrp-3.3.1-3-pyxis-mauronofrio
-
Παράθεση από giannisatsi: “@Green Dragon έκανα factory reset και το έστησα από την αρχή ” Δοκίμασα να το περάσω μέσω twrp, με wipe cache, dalvic cache και reboot system, αλλά με βγάζει πάλι σε recovery. Δεν ξέρω αν υπάαρχει τρόπος να αποφύγω το format.
-
Παράθεση από giannisatsi: “Σέ mi 9t pro με fr απ'ότι βλέπω μέχρι στιγμής όλα καλά ” Εκτός από wipe cache/dalvik, έκανες και wipe system;
-
Σε Mi 9 lite, κάνω install μέσω twrp, πάνω από την προηγούμενη;;; Χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία;;; Ίσως wipe cashe/dalvik;;; Και μετά reboot system;
-
Καλησπέρα παιδιά! Για την ενημέρωσή σας.... Έκανα όπως μου είπατε και εγκατέστησα την xtrv stable V11.3.4.0 PFCCNXM, όλα οκ. Στη συνέχεια μου βγάζει και ενημέρωση 1,9 gb, που την πέρασε και με έφερε στην V11.0.1.0 QFCCNXM. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έστησα το τηλέφωνο από την αρχή. Τώρα πάει σφαίρα, με πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας. Αυτό που χρειάζομαι είναι μία καλή gcam, αν νομίζετε ότι θα μου δώσει κάτι παραπάνω στις φωτό. Αν δεν δίνει πολύ παραπάνω, ας το αφήσω έτσι καλύτερ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@Green Dragon εγώ θα έλεγα εφόσον έχεις ήδη ξεκλείδωτο bootloader να δοκιμάσεις κάποιες από τις παρακάτω ROM της κοινότητας... Developer >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_20.3.26_v11-10.zip Stable >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V11.3.4.0.PFCCNXM_v11-9.zip Επειδή τις ξέρεις τις rom, από ποια να ξεκινήσω πιστεύεις; Να έχει λιγότερες εφαρμογές, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και λειτουργικό το fm radio. Επίσης ένα link για twrp και οδηγίες εγκατάστασης; Σε ευχα…
-
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Έχω εγκαταστήσει την τελευταία stock Screenshot-2020-04-25-15-59-55-716-com-android-updater.jpg Δεν έχω μείνει ευχαριστημένος για 2 λόγους: 1. Νομίζω ότι καταναλώνει γρήγορα τη μπαταρία. Με οθόνη 5 ώρες και 45 λεπτά είμαι στο 37%. Είναι οκ? 2. Δεν χρειάζομαι όλο αυτό το bloatweare της xiaomi. Δοκίμασα custom rom ( lineage os 17.1 ), αλλά εκεί δεν μου δούλευε το Fm radio που μου είναι απαραίτητο. Επίσης η διαχείριση μπαταρίας δεν ήταν αυτή που περίμενα. Από ότι …