Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 105.

• Mi dialer και mi contact

GeorgeHtz - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

Καλησπέρα! Μόλις αγόρασα από gearbest το Redmi note 8 4\64 για την μητέρα μου και παρατήρησα ότι έρχεται με εγκατεστημένο το Google dialer και Google contacts . Υπάρχει τρόπος να βάλω το κλασικό dialer της xiaomi ? Υ.Γ. Κατέβασα την εφαρμογή που έλεγε Εδω τις εγκατέστησε κανονικά αλλά όταν πάω να πάρω τηλέφωνο κρασαρει η εφαρμογή . Το κινητό φοράει την τελευταία global 11.0.8 και δεν θέλω να της βάλω xtrv κτλ για να μην έχουμε γκρίνια

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

GeorgeHtz - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Τα προβληματα αυτα τα εχετε εσεις? Αν τα ειχατε, πως τα διορθωσατε ?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Κάτοχος note 7 , redmi 4x ,mi 8 ,mi 9 . Καλα χρυσά τα ζιαομι αλλά . ---Notification .Στο Gmail και στο Skype δεν έρχεται ποτέ νοτιφικασιον . Τι έκανα reset , τι έπαιξα με τις ρυθμίσεις (μπαταρία κτλ ) το κινητό βάζει σε hibernate αυτές τις εφαρμογές και η ειδοποίηση δεν έρχεται ποτέ . ---Ram . Είχα το Samsung S7 άνοιγα Facebook Δευτέρα πρωί έμπαινα Τρίτη βράδυ και η εφαρμογή εκεί όπως την άφησα . Λέω δεν μπορεί , ρωτάω φίλους με s8,s9 το ίδιο ...στην Ζιαομι και 10gb Ram να έχει ...μόνο το πρώτο …

• Σε mi 9 είχα θέματα στο proximity sensor και στη περιστροφή . Γύρισα στην 20.1.21

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από GeorgeHtz: “Μία ερώτηση που πάντα ήθελα να κάνω. Στο miui υπάρχει τρόπος να μπαίνει το κινητό στη δόνηση; ” Παράθεση από GeorgeHtz: “εκεί έχει μόνο την κλασική δόνηση και όχι την επιλογή αθόρυβου . ” Εσυ για το πώς μπαίνει στη δόνηση δε ρώτησες; Τι δουλειά έχει το αθόρυβο;; ” έχεις δίκιο ίσως τα έγραψα παράξενα . Έψαχνα να δω αν υπάρχουν τα 3 προφίλ (ήχος ,δόνηση , αθόρυβο) αλλά τελικά υπάρχουν 2 προφίλ ή ήχος - δόνηση ή ηχος-αθορυβο εκτός και αν θεωρήσει κ…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δες στο settings, sound and vibration... ” εκεί έχει μόνο την κλασική δόνηση και όχι την επιλογή αθόρυβου . Ίσως να θεωρήσω το αθόρυβο το DND.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Μία ερώτηση που πάντα ήθελα να κάνω. Στο miui υπάρχει τρόπος να μπαίνει το κινητό στη δόνηση; Υπάρχουν τρία προφίλ όπως όλα τα κινητά; Αν όχι υπάρχει κάποια εφαρμογή που το κάνει;

• Σε mi9 έχω τρελό battery drain ( με wipe cache κτλ) . Κοιμήθηκα με 43% με κλειστά wifi data και ξύπνησα με 15%

• Όποιος έχει tempered glass , Εχει παρατηρήσει ότι μετά από 10-15 μέρες δημιουργείται μία μακρόστενη λεπτή κατακόρυφη φουσκάλα με αέρα πάνω αριστερά ( λίγο πάνω από το ai button) Την πατάω , εξαφανίζεται και σε 2 δευτερόλεπτα ξανά δημιουργείται. Έχω βάλει 4 διαφορετικά γυαλιά (με μαύρο περίγραμμα , διαφανές με καμπύλες στα άκρα , διαφανές εντελώς ) και το πρόβλημα αυτό είναι πάντα εκεί μετά από 10-15 μέρες στο ίδιο σημείο . Έχω βγάλει και έχω ξανά βάλει το γυαλί ,και πάλι τίποτα , Έχω βάλει αυτό …

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

το εβαλα το νεο twrp απο το παλιο twrp και ολα καλα , εκανε και αποκρυπτογραφηση . ευχαριστω ξανα MIUI_ART !!!

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

καλημερα , θελω να βαλω ενα νεο twrp το 3.3.1-46 . μπορω να το κανω εγκατασταση (οπως λενε οι οδηγειες εδω ) απο το twrp που εχω περασμενο ηδη που ειναι το 3.3.1_28-10 ? Αν ναι , μετα θελω format data? ΥΓ .λεω να το περασω αφου διαβαζω οτι αποκρυπτογραφει το φακελο system που μεχρι τωρα ειναι κρυπτογραφημενος

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από Dimi. Kra.: “Και γιατί να μην δω mi9 se ή mi9t pro? Αν ήταν να πάω στο 7αρι, μια χαρά ειμαι και με το 5αρι... ” μπορεις πολυ ευκολα να ψαξεις μονος σου στο google ωστε να δεις ολα τα συγκριτικα . Απο καμερες μεχρι sot

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

περασα την τελευταια xtrv rom 9.10.31 και δεν μπορω να λειτουργήσω το κινητο γιατι βγαζει συνεχεια travel keeps stropping . διαβασα ενα μελος που ειπε οτι περασε απο πανω την eu και εστρωσε το κινητο χωρις να κανει factory reset. πια ειναι αυτη η eu rom που λεει?

• Cafele Tempered Glass απο ali εδω εχει κατσει πολυ πολυ καλα . ειχα βαλει και αυτο ... καλο και αυτο

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

επειδη μαλλον χαθηκε το ποστ μου , μπορει καποιος να μου πει τα βηματα πως παω απο xtrv 9.9.6 στην τελευταια με miui 11?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Επειδή επειδή έχω χαθεί λίγο με την καινούργια miui εγώ έχω την 9.9. 6 XTRV και θέλω να πάω στην τελευταία που είναι για την miui 11. πρέπει να αλλάξω και να βάλω κάποιο νέο twrp και να κάνω κάποιο φορμάτ ( format data , clear cache ,dalvik, δεν ξέρω ποιο ) από εκεί ή απλά από το υπάρχον twrp περνάω στο εσωτερικό την νέα Ρομ και από εκεί την κάνω εγκατάσταση

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Έλεγα μόλις έχω χρόνο να περάσω την τελευταία που έχει και miui 11

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Το διόρθωσα , την xtrv έχω

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κανένα από αυτά τα συμπτώματα που περιγράφεις δεν έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Τι rom έχεις επάνω; ” Την xtrv 9.9.6

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Να να ρωτήσω κάτι Εγώ από περιέργεια στο miui 11 έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα όπως: -όταν μιλάς στο τηλέφωνο να ανοίγει η οθόνη μόνη της σαν να μη δουλεύει το proximity sensor και να ανοίγει την κάμερα; - 1/10 ξεκλείδωματα να μη δουλεύει καθόλου το fingerprint unlock , -μερικές φορές στην κάμερα και στο gallery να κρασάρει τόσο ώστε να χρειάζεται hard reboot -και γενικά να μην είναι τόσο σμουθ η εμπειρία χρήσης , σαν ένα συνεχόμενο πολυ μικρό lag σε scroll και γενικά στην πλοήγηση του κινητού…