Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 105.

• Παράθεση από papaflessas: “Καλησπέρα παιδεία μήπως θα πρέπει στον οδηγό για εγκατάσταση Ρομ να περιληφθούν οι διαδικασίες αυτές για τα format data και πότε χρειάζεται γιατί είναι αρκετά σημαντικό και επίσης να ενημερωθεί και ο οδηγό εγκατάστασης Ρομ γιατί βλέπω όλοι έχουμε τα θεματακια μας με τις εγκαταστάσεις των xtrv Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και εγω ειχα κολλησει σε αυτο το σημειο με συνεχομενο bootlogo για ωρες

• Παράθεση από SoNik+: “ Παράθεση από GeorgeHtz: “ ” αυτο με τα gestures μου γινεται κ μενα αλλα παλιοτερα δεν ηταν ετσι.. παιζει να άρχισε να γίνεται απο οταν αλλαξα τζαμακι ” Μπα από πρώτη μέρα μου γίνεται με κάθε πληκτρολόγιο. Αυτό με το σήμα ειναι πολύ χειρότερο

• Τρομερο κινητό με 2 πολύ σοβαρά πρόβλημα για εμένα . Έχω αντί για κουμπιά gestures και 7\10 φορές που γράφω και πατάω το space είναι σαν να ενεργοποιείται το home gesture Το χειρότερο σήμα που έχω δει ποτέ σε κινητό σε θέμα ταχύτητας , σε σημείο να κατεβάζω αρχείο με 100kb\s με "4G" μετά να πηγαίνω ρυθμίσεις να το αλλάζω σε 3g και να πιάνω 700kb\s .

• επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν έρχονται ειδοποιήσεις των e-mail από το gmail μόνο όταν ανοίγεις την εφαρμογή. Εδώ την τελευταία Xtrv

• Έχω ήδη τα animations στο 0.5 , υπάρχει lag όχι καθυστέρηση.επισης μόνο το alpha wallet έχω και δουλεύει κανονικά . Έχει παρατηρήσει κανείς αυτό με το πληκτρολόγιο;

• έβαλα την Xtrv. Η ΡΟΜ είναι άψογη και πραγματικά χαίρομαι το κινητό έχει πολλά έξτρα . παρόλα αυτά έχω παρατηρήσει ότι η global ήταν λιιιιιγο πιο σμουθ σε animations όπως το κατέβασμα της κουρτίνας ρυθμίσεων ,κάτι swipe και άλλα μικρά πράγματα. Επίσης μετά την αναβάθμιση στην ελληνική ρομ όταν γράφω στο Gboard και πατάω space 5\10 φορές απομακρύνεται το πληκτρολόγιο σαν να κάνω swipe up (δεν έχω κουμπιά home,back έχω gestures), Επίσης κάθε πότε περίπου έρχεται update στην xtrv; Γιατί πατάω updat…

• Ολα τελεια! το εκανα! σας ευχαριστω ολους! δεν ξερω τι εκανα λαθος σε αυτον τον οδηγο

• στοτελευταιο βημα στο reboot τι επιλεγω ? system-power off-recovery-bootloader?

• ναι εκανα απο το twrp_dipper_3.3.0-04-05-19_tools_blue_ss . Mε βαση τον αυτον τον οδηγο ολα πηγαν οπως επρεπε .Οταν απο το twrp επελεξα την ΡΟΜ εκανε εγκατασταση 3-4 λεπτα . Μηπως απλα να περιμενω και αλλο? (σχεδον 40 λεπτα ετσι ειναι τωρα )

• εκανα καθε βημα σωστα , εβαλα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8_9.4.26_v10-9.zip και το κινητο εχει κολλησει 30 λεπτα στο μαυρο XTRV logo με τις 3 μπαλιτσες πανω απο το android να αναβουν σαν loading ? Τι κανω τωρα?

• προσπαθω να βαλω αυτη την στιγμη την xtrv . στα download του σιτε για την xtrv δεν βλεπω τιποτα για το mi 8 . Απο που κατεβαζω την ΡΟΜ? απο εδω (σε ενα κουτακι κοκκινο) ?

• Δεν έχω δει ποτέ το σήμα 4g+ αλλά φαντάζομαι ότι η ταχύτητα αυτή είναι

• Παράθεση από amavroudis: “Δεν σε καταλαβαίνω. Τι τηλ έχεις; Τι rom έχει και που θέλεις να πας; Έχεις ξεκλειδωσει; ” εχω το Mi8 126gb global .δεν εχω κανει τιποτα ,εχω την τελευταια rom και θελω να βαλω την ελληνική

• ποια διαδικασια και ποιους οδηγους ακολουθω για να βαλω xtrv (mi8, global) τα εχω κανει λιγο χαλια με τους οδηγους .

• οι ελληνικες RΟΜ εχουν bugs? ή την βαζω μια φορα και δεν ξανα ασχολουμαι και απλα παιρνω τα update

• οχι δεν φταιει σιγουρα το καλωδιο δοκιμασα πολλα . Ανακαλυψα οτι με 4 διαφορετικους σε amps ανταπτορες( puro ,lenovo και αλλους) αν δεν ειναι quick charge κανει ghost touch και στο xiaomi mi 8 και samsung A5(2016) .φορτιζει το κινητο αλλα δεν ξερω αν κανει κακο .

• τον χρησιμοποιω απλα σε αλλο χώρο του σπιτιου

• εβαλα το κινητο να φορτιζει σε εναν ανταπτορα 2.5Α και 1Α μαρκας puro απο κοτσοβολο (15Ε) και εχω κατι σαν fake touch ,σαν να πατιεται η οθονη μονη της . Αυτο γινεται και με εναν αλλο φορτιστη στα 2.4Α. κανενας απο τους 2 ανταπτορες δεν εχει quick charge . Ξερετε τι φταιει?

• Η global stable γιατί δεν έχει φλας η selfie stock camera ; Όσοι έχουν beta global ή την xtrv έχουν φλας στην μπροστινή κάμερα ;

• Παράθεση από spideman3: “Πριν 20 λεπτά δόθηκε η 4.3 από Urnyx05. New version of GCam 6.1.021 is out! Changelog: - Fixed a bug in Raisr code - Fixed crash on Redmi Note 6 - Added Noise Reduction Mode - Added Auto Bitrate (thanks Arnova) - Changed signing key (now it shouldn't give problems with fake positives on some antiviruses) Here is the link: MEGA WARNING: - Uninstall previous version and later install this one Γιώργο εγώ έχω την εντύπωση ότι του urnix05 είναι ελάχιστα καλύτερη. Στάλθηκε από…