Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• Xiaomi Redmi Note 7

XenosTh - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από apos: “@XenosTh σωστά μην την κατεβάζεις η ίδια rom είναι στο δικό μου ήρθε και δεν ειχα χρόνο λόγω δουλειάς και έφυγε ... οπότε υπομονή ” Οκ σε ευχαριστώ. Οπότε ακόμα περιμένουμε, να δώ πότε θα έρθει!!!!!!

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Στην ενημέρωση συστήματος πατώντας τις 3 τελιτσες λέει " Λήψη τελευταίου πακέτου" μόλις το πατήσω κατεβάζει ένα αρχείο γύρω στο 1.8G που λέει Lavender 10.3.6.0 και νομίζω είναι ίδια εκδοση με αυτη που έχω τώρα. Δεν χρείαζεται να κατεβάσω αυτήν για να μου έρθει η 11 σωστά? Αυτή έχω τώρα!! 65433-Screenshot-2019-11-04-22-35-01-102-com-android-settings-png

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Το pc Suite το ξεχνάς. Είναι παλιό... Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αν δεν ξεκλειδωσεις... ” NasDriver είναι global Version και είναι και κλειδωμένο το τσέκαρα χθες. Παράθεση από amavroudis: “Το pc Suite το ξεχνάς. Είναι παλιό... Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αν δεν ξεκλειδωσεις... ” Φίλε amavroudis αυτό έχω καταλάβει κι εγώ οτι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με κλειδωμένο bootloader. Γιατί υπάρχει λοιπον αυτός ο οδηγός: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το M…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, θα περιμένω λίγο μπας και έρθει με τις default ρυθμίσεις και αν είναι θα δοκιμάσω να αλλλάξω χώρα και βλέπουμε. Δοκίμασα χθες να σύνδεσω το κινητό με το pc μέσω του MiSuite και μου έλεγε οτι χρειάζεται update η συσκευή!! Μπορώ να βάλω Rom από εδω Ελληνική απαλλαγμένη από κινεζιές ακόμα και με κλειδωμένο bootloader με κάποια διαδικασία ή με κάποιο εργαλείο και αν ναι, υπάρχει κάπου οδηγός να το διαβάσω? Έχω καταλάβει πως για να ξεκλειδώσει ο bootloader κάνεις …

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Μου βγαζει οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις!!

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους!! Εδώ και 2 μήνες περίπου είμαι κάτοχος του κινητού αγορασμενο από πλαίσιο global version. Δεν είμαι γνώστης κινητών, custom roms, fastboot, recovery mode, χρησιμοποιώ τα κινητά για απλή χρήση και μόνο αλλά θέλω να παραμένει η συσκευή μου ενημερωμένη με τα τελευταία updates. Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι εδώ βοηθώντας όποιον έχει θέμα. Είμαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία, δουλεύω στον τομέα των δικτύων αλλά όπως είπα πριν δεν έχω ασχοληθεί με τα κινητά. …

• Το δοκίμασα και αυτό, τιποτα!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!!!

• Όχι δεν βλέπω την cache, έχω κάνει διαγραφή ιστορικού αλλά τίποτα! Το περιεργο είναι ότι σε άλλο κινητό τις βλέπω μια χαρά τις σελίδες. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Στο wifi του σπιτιού έχω αλλάξει dns και έχω απενεργοποίηση ipv6 για να μπορώ να μπαίνω στις αποκλεισμένες ιστοσελίδες για υπότιτλους και τα λοιπά!!Στο redmi note 7 ενώ έχω βάλει στατική ip και τους ίδιους dns με το router μου δεν μπορώ να μπω, μου πετάει το μήνυμα ότι είναι μπλοκαρισμένη η σελίδα από τον πάροχο! Στο παλιό κινητό ένα doogee μπαίνω κανονικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα???