Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 123.
-
περασα την 8.3.29 και ολα καλα...ελπιζω η επομενη που θα βγει να μην εχει θεμα...
-
MIUI_ART ουτε με wipe ουτε με καθαρισμο δεδομενων εγινε κατι....
-
Μολις περασα την fix rom. το προβλημα με το network location λυθηκε αλλα εχω ακομα προβλημα δεν ανοιγει τις επαφες και τις κλησεις..ξερει κανεις τι παιζει??
-
σε ευχαριστω φιλε μου.. την περναω απο πανω η κανω παλι fr??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Bob7: “Οκ ας περιμένουμε τότε!!!! Ελπίζω να φτιάξει.. ” Έχει γίνει διόρθωση και έχουμε παραδώσει νέα ROM για την συσκευή σου... ” Που θα την βρω???
-
Οκ ας περιμένουμε τότε!!!! Ελπίζω να φτιάξει..
-
καλημερα περασα την αρωμα 8.4.12 με fr και εχω προβλημα. με το που ανοιξε η συσκευη μου εβγαλε οτι σταματησε η εφαρμογη networklocation και το ιδιο μου κανει και στις επαφες και στις κλησεις. τι παιζει ρε παιδια ξερει κανεις?? την εχω περασει 5φορες την ρομ και παλι τα ιδια...και προσπαθησα να γυρισω στην προηγουμενη ρομ μετα την επιλογη για νεα συσκευη η για να περασεις το αντιγραφο ασφαλειας mi cloud μου εβγαλε μαυρη οθονη...helpppppppppppppppppppppppppppppppppp
-
μολις περαστηκε σε mi max2 με το ανοιξε μου ωγαζει μυνημα η εφαρμογη network location διακοπτεται. μηπως χρειαζεται fr??
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα Όπως σας είπα ξανά έχω πρόβλημα με το touch του ρολογιού έχει κολλήσει και δεν γνωρίζει κανείς τι παίζει. Μήπως ξέρει κάποιος πως να βάλω άλλη ρομ μήπως ξεκολλήσει..???
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαjamFati ναι φίλε το έχω κάνει άπειρες επανεκκινήσεις ξεκολλάει για πολύ λίγο όταν το έχω και φορτίζει και κάνω επανεκκίνηση αλλά για 2 λεπτά μετά πάλι κολλάει.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά έχω πρόβλημα με το amazfit έχει κολλήσει δεν λειτουργεί το touch. Δεν γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω να ξεκολλήσει??
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΟχι δεν έχω τζαμακι . Και αποσυνδεδεμένο κολλάει.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΑπό gearbest ειναι άντε να βγάλεις άκρη...και το έχω 2 σχεδόν.. =============== Ιαν 23rd 2018, 12:46pm =============== 2 μήνες ήθελα να πω
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝαι έκανα επαναφορά και πάλι τα ίδια. Λειτουργεί για λίγο μετά κολλάει Ξανά...
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα Έχει κολλήσει το touch στο amazfit το κάνω επανεκκίνηση με το κουμπάκι ξεκολλάει για 2 λεπτά και μετά πάλι κολλάει. Μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει??
-
Σε ευχαριστώ πολύ bro!!
-
Καλησπέρα παίδες Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί δεν είναι συμβατή η εφαρμογή netflix ??
-
Ακολουθησα τις εντολες που μου εδωσες στα πιο πανω μυνήματα και στο τέλος έβαλα img.img που είπε το άλλο παλικάρι...
-
καποιος αλλος ειναι εδω να βοηθησει να βγαλω ακρη ????? =============== Ιαν 13th 2018, 1:04am =============== ολα καλα εβγαλα ακρη . σας ευχαριστω για το χρονο σας
-
makis1024 να ανοιξω TeamViewer εχεις χρονο??