Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 123.

• δες τον φακελοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48462/ =============== Ιαν 13th 2018, 12:18am =============== γνωριζει κανεις πως θα βγαλω ακρη ρε παιδια???

• error και παλι παιδια..

• βαζω πρωτη φορα την ελληνικη ρομ στη συσκευη. απο το λινκ που μου εστειλες το κατεβασα το twrp . και οπως βλεπω τωρα το αρχειο twrp που κατεβασα δεν εχει στο τελος .img μηπως εχω κανει καμια βλακεια?

• παιδες εχω προβλημα στο φακελο adb στην εντολη fastboot flash recovery recovery.img μου βγαζει error. ποιο TWRP κατεβαζω? εχω περασει στον φακελο adb το twrp oxygen_3.1.1

• μου λεει μετα απο 72 ωρες θα με αφησει να το ξεκλειδωσω..

• παω για ξεκλειδωμα κ ελληνικη αμεσως να τελειωνω!!!!! σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια φιλε να σαι καλα..!!!

• αρα ξεκλειδωμα και xtrv 8.1.4?

• ποιες ειναι η διαφορες αναμεσα στη global και στην ελληνικη?? εσυ τι μου προτεινεις??

• να εισαι καλα φιλε μου!!!!! =============== Ιαν 9th 2018, 8:10pm =============== αν τα καταφερω και το ξεκλειδωσω πια ρομ να περασω μετα ?? =============== Ιαν 9th 2018, 9:37pm =============== παιδες πια ρομ περναω μετα το ξεκλειδωμα??? xtrv 8.1.4 h xtrv 7.12.28 και τη διαφορα εχει η global 8.1.4 με την xtrv 8.1.4 ??

• MIUI global 9.0 σταθερη(9.0.3.0) αυτην φοραει. σημερα την πηρα την συσκευη δν εχω πειραξει τιποτα πως βαζω developer rom και ποια rom ??

• και παλι τπτ εκανα find device παλι τα ιδια.. =============== Ιαν 9th 2018, 7:18pm =============== το find device με δειχνει κινα.. =============== Ιαν 9th 2018, 7:51pm =============== παιδες το προβλημα ειναι οτι στο mi unlock status οταν το παταω δν μου βγαζει να κανω συνδεση στο λογαριασμο μου πεταει 86006 error(κινεζικα το error). τι κανω ξερει κανεις?

• και τι πρεπει να κανω?? μπαινω στην επιλογη και πατησα προσθηκη λογαριασμου και συσκευης.. και παλι τπτ πρεπει να κανω κατι αλλο?

• δν βλεπω καπου αυτη την επιλογη.

• πως κανω συσχετισμό της συσκευής στο λογαριασμο ?? σε ποια επιλογη ?? εχω χασει την μπαλα σορυ ρε μαν!!!

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Bob7: “παιδες εχω προβλημα στοξεκλειδωμα του bootloader στο 99% στο mi unlock βγαζει current account is not bound to this device. add your account and devicei in miui settings> developer options> mi unlock status.. τι πρεπει να κανω?? ” αθτο ακριβώς που σου λέει.Πάτησε συνεχόμενα στο about phone πάνω στο MIUI version για να ανοίξεις τις dev options και ακολούθησε αυτά που σου γράφει. ” και ανοιγω την επιλογη που λεει αποδοχη ξεκλειδωματος bootloader oem ??

• παιδες εχω προβλημα στοξεκλειδωμα του bootloader στο 99% στο mi unlock βγαζει current account is not bound to this device. add your account and devicei in miui settings> developer options> mi unlock status.. τι πρεπει να κανω??

• σε ευχαριστω και παλι. =============== Ιαν 9th 2018, 3:49pm =============== παιδες σορυ σας ζαλισα... δωστε μου ενα λινκ με την διαδιακασια για ξεκλειδωμα bootloader και ποια αρχεια να κατεβασω στο λαπτοπ γιατι δεν θυμαμαι τιποτα πως ειχα κανει το redmi pro..

• βασικα τον λογαριασμο που εχω τον θελω για το mi max πρεπει να κανω κατι ? η απλα κανω συνδεση στο mi max και κανω αλλον για το redmi pro ??

• σε ευχαριστω φιλε μου !!! =============== Ιαν 9th 2018, 2:54pm =============== αλλη μια ερωτηση ? πρεπει να περασω την ελληνικη ρομ πρωτα και μετα να μεταφερω τα αρχεια απο το redmi pro στο mi max2 με την εφαρμογη που εχει η συσκευη ? μπορω να ειμαι συνδεμενος και στις 2 συσκευες με τον ιδιο λογαριασμο miui ??

• καλησπερα ειμαι πρωην κατοχος redmi pro και νεος κατοχοs mi max2. πως θα ξεκλειδωσω τον bootloader για να περασω την ελληνικη rom ?? εχει την 9.0.3 σταθερη . πρεπει να κανω νεο λογαριασμο miui η χρησιμοποιω τον λογαριασμο που εχω ηδη?