Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Bob7: “Μόλις μου ήρθε ενημέρωση xtrv 7.12.7 τι παίζει ξέρει κανείς??? Την κατεβάζω η περιμένω λινκ εδώ?? ” Δεν μπορείς να την κατεβάσεις καθώς δεν θα την βρει.Κατέβασέ την από την λίστα που έχουμε ανακοινώσει. ” Ευχαριστώ φίλε μου..
Παράθεση από ktlk21: “Παράθεση από Bob7: “γνωριζω πως η επιλογη γινεται μεσα απο την εφαρμογη. εχω επιλεξει εφαρμογες αλλα τιποτα δεν λειουργει. ” έχεις δώσει δικαιώματα στην εφαρμογή και να μην κλείνει,?στον άλλο φίλο στο silent παίρνεις ειδοποιήσεις μου φαίνεται αλλά δεν δοναει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ολα οκ έκλεισα κ άνοιξα το amazfit και όλα καλά..!!:)
καλησπερα σημερα παρελαβα το amazfit pace αγγλικη version το εκανα pair περασα την εφαρμογη εκανα το update και δεν λειτουργει κανενα notification μηπως γνωριζει κανεις τι παιζει??
Παράθεση από NasDriver: “Μόνο με αλλαγή οθόνης αλλά δεν αξίζει, εκτός και εάν έχει γίνει πολύ μεγάλο σε σημείο που να μην μπορείς να δεις τίποτα ” Ευτυχώς δεν είναι τόσο τραγικό να με ενοχλεί σε σημείο να αλλάξω οθόνη. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο να δούμε το πρόβλημα που έχεις ? ” Πως ανεβάζω φωτογραφία?? Το πρόγραμμα πο Παράθεση από HliasAvg: “Πάτα εκεί που σου έχω κυκλωσει. ” Παράθεση από HliasAvg: “Παράθεση από Bob7: “Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο να δούμε το πρόβλημα που έχεις ? ” Πως ανεβάζω φωτογραφία?? Το πρόγραμμα ποΠαράθεση από HliasAvg: “Πάτα εκεί που σου έχω κυκλωσει. ” ” Πάρε ένα άλλο κινητό, βάλε λευκό φόντο και τραβά μια φωτογραφία να φαίνεται α…
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο να δούμε το πρόβλημα που έχεις ? ” Πως ανεβάζω φωτογραφία?? Το πρόγραμμα πο Παράθεση από HliasAvg: “Πάτα εκεί που σου έχω κυκλωσει. ”
Καλησπέρα Έχω ένα πρόβλημα με το redmi pro. Ότι εφαρμογή και να ανοίξω που έχει λευκό φόντο από πίσω φαίνεται η εφαρμογή του ΟΠΑΠ έκανα factory reset και ακόμα τα ίδια. Μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει??