Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 98.
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Manoscanon: “Τη συνιστάς δηλαδή ,, Ελληνικά έχει ? ,,, είναι σταθερή ,,, τη δοκιμάζεις πολλές μέρες ? τη δουλεύεις με δυο sim , η φωτεινότητα στην οθόνη είναι οκ ή σβήνει εντελώς όταν την χαμηλώσεις τελείως ? ” αν διαβασεις το ποστ μου λιγο (και την παραπομπη μου σε προηγουμενο ποστ μου εδω) θα δεις οτι μαλλον απανταω σε ολα οσα ρωτας, αλλα δεν πειραζει...την εχω 2-3 μερες, σταθερη ναι, ελληνικα φουλ, και δεν εχει τα προβληματα που λες (δεν εχω βεβαια wind)...…
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από geotzia: “@thanfun μετά από κάποια χρήση που θα έχεις κάνει μέχρι τώρα γιά πες μας εντυπώσεις -μπαταρία ,και αν είναι θετικές πες μας και που την βρήκες. Με ενδιαφέρει το θέμα... ” καλησπέρα, καταρχήν να υπενθυμίσω ότι αν και νέος χρήστης Xiaomi εννοείται πως εκτιμώ πολύ και στηρίζω όσο μπορώ την δουλειά της αξιόλογης ομάδας που δημιουργεί εδώ στο φόρουμ, την οποία ευχαριστώ... τώρα στο προκείμενο, βλέπω ότι υπάρχουν ROM από διάφορες πηγές, αυτή που δοκιμάζω ε…
-
Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από Manoscanon: “Παράθεση από kostas_7: “Εγώ ας πούμε επειδή βλέπω σε κάθε ρομ ανεπίσημη,να υπάρχουν προβλήματα, σκέφτομαι να πάω στην επίσημη κι ας έχω αγγλικά. Εφόσον δε καταλήξω στην αγορά του Μi 8 τελικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από πού μπορώ να τη κατεβάσω ,,, έχεις κάποιο λινκ ,,, δεν έχω πρόβλημα που θα είναι αγγλικά αρκεί να μην έχω προβλήματα και πόσο εύκολη είναι η εγκατάσταση της ? ” Δεν έχω ιδέα, προσωπικά πάω σε κατάσ…
-
Παράθεση από kostas_7: “Εγώ ας πούμε επειδή βλέπω σε κάθε ρομ ανεπίσημη,να υπάρχουν προβλήματα, σκέφτομαι να πάω στην επίσημη κι ας έχω αγγλικά. Εφόσον δε καταλήξω στην αγορά του Μi 8 τελικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από πού μπορώ να τη κατεβάσω ,,, έχεις κάποιο λινκ ,,, δεν έχω πρόβλημα που θα είναι αγγλικά αρκεί να μην έχω προβλήματα και πόσο εύκολη είναι η εγκατάσταση της ?
-
Παράθεση από gkalen: “@Manoscanon Το μέγαλυτερο πρόβλημα είναι με κάρτα σιμ της wind , με άλλες δεν ξέρω αλλά προσπαθώ από χθες να βγάλω άκρη , δυστυχώς ακόμα δεν κατάφερα κάτι , προσπαθούμε να βρούμε official china source για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σωστά .. Πάνω που έβλεπα ότι ήταν οκ η κάρτα , μετά από κάποια reboot αρχισε να χτυπάει , όχι τίποτα αλλά προλάβαινα να δώσω και λινκ διορθωμένο και μετά έβλεπα ότι χτύπαγε πάλι .. το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από reboot την ώρα που προσπαθεί …
-
Παράθεση από gkalen: “ ” Παράθεση από gkalen: “@wolfman , @pontios.gk , κατεβαστε τη παρακάτω Ρομ .. Download HMPro_XTRV_8.8.9.zip Fixed , το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ .. Τώρα πλέον θεωρώ ότι όλα θα λειτουργούν άψογα .. ” Καλημέρα ,,, μπορώ να τη κατεβάσω και εγώ ή θα έχω προβλήματα ,,, δουλεύω με δύο sim ,,, ευχαριστώ !!!
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@Manoscanon μπορρις αλλά με fotmat dats και στήσιμο από την αρχή ” ευχαριστώ πολύ ,,, μήπως ξέρουμε αν έχει διορθωθεί και το πρόβλημα με το φωτισμό που έχει η 8.4.30 ??
-
Παράθεση από vayio: “Παράθεση από Manoscanon: “Η ερώτηση είναι ,,, αν έχω πρόβλημα στο redmi pro με αυτή ,, μπορώ να γυρίσω πίσω ? ” Εξαρτάται σε ποια θέλεις να γυρίσεις. Στην προηγούμενη π.χ. γυριζεις με καθαρισμό dalvik και cache μόνο. ” miui 9 ,,, 8.4.30 ,,, να δοκιμάσω ή να κάτσω στα αυγά μου ?
-
Η ερώτηση είναι ,,, αν έχω πρόβλημα στο redmi pro με αυτή ,, μπορώ να γυρίσω πίσω ?
-
Καλησπέρα σας ,,, το πρόβλημα με το φωτισμό έχει λυθεί ?
-
Παράθεση από gkalen: “@Manoscanon Όποια θες ... ” Δε το ξέρω καλά το άθλημα και ήθελα να ρωτήσω ,, κατεβάζω clobal sourse και κάνω πρώτα f.reset , η περνάω από πάνω ?
-
Σε redmi pro με 8.4.30 ποια θα πρέπει να βάλω ??
-
Και σε αυτόματο το ίδιο κάνει ,,,, δα διορθωθεί άραγε ?
-
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα ,,, μαυρίζει απότομα
-
Μ αρέσει !!!! Good luck !!!!!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχει διορθωθεί το πρόβλημα και είναι σχεδόν έτοιμη η fixed ROM. Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε σχετικά. ” Κανένα νέο για τη fixed rom έχουμε !
-
Καλησπέρα ,,,, μήπως έχουμε κανένα νέο με το πρόβλημα στο φωτισμό της οθόνης που υπάρχει σ αυτή τη rom ? Ευχαριστώ !
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έγινε ενημέρωση του Link στην αρχική σελίδα... ” Αυτή η ενημέρωση που έγινε είναι η γνωστή 8.4.30 που έχει διορθωθεί η κάμερα ή έχει προστεθεί και κάτι άλλο ?? Ρωτάω γιατί την έχω περάσει και η κάμερα εκτός το θέμα που έχει με την επεξεργασία των φωτογραφιών δουλεύει κανονικά .
-
Παράθεση από gkalen: “@Manoscanon Ναι , έτσι .... Θα είναι οκ αυτή , τώρα είδα ότι το αρχικό λινκ ήταν διαφορετικό .. ” Τώρα είναι εντάξει ,,, η κάμερα είναι οκ με μια γρήγορη δοκιμή που έκανα ,,,,, μπράβο σας !!!!!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@Manoscanon Κατεβάστε απο'δω .. xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.30_v9-6.0.zip ” Για να δούμε ,,, την εγκατάσταση τη κάνω από twrp με wipe cache ,,, dalvik cache και μετά κάνω Install ,,,,,,