Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-98 από 98.
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΑπλή η διαδικασία ή θα χάσω επαφές,, φωτό και εφαρμογές ??
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας ,,, δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζει ,,,, μπορώ να κατέβω σε 8.4.13 όπως λέει ο φίλος πιο πάνω ???
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΤο έκανα και θα το δω πάλι αύριο το πρωί γιατί τώρα λειτουργεί κανονικά ,,,, σας ευχαριστώ πολύ και αν δεν φτιάξει θα σας ενημερώσω !!!
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
Μήνυμαόχι ,,, δεν έχω ενεργοποιήσει κάτι τέτοιο ,,, σίγουρα κάποιο πρόβλημα είναι γιατί μου εμφανίζει το παράθυρο για να κάνω αποστολή του προβλήματος .
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΤην ώρα που κάνει το πρόβλημα έχω δοκιμάσει και άλλους ήχους μέσα από τις Ρολόι ->Ρυθμίσεις->Προεπιλεγμένος ήχος ξυπνητηριού ,,, έχω κλείσει και την αυξανόμενη ένταση και τίποτα ,,, από το Σάββατο το ψάχνω και έχω κάνει μέχρι και φορματ πριν γράψω εδώ .
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΤο κουλό είναι ότι τώρα δουλεύει ,, έχω την εντύπωση ότι παίζει κάτι με την ώρα ,,, το πρωί που το δοκιμάζω από της 6 μέχρι και της 8 - 9 - 10 , δε δουλεύει ,,, κάνει μόνο μια δόνηση χαμηλή και κάποιες φορές μου βγάζει και το μήνυμα σφάλματος και αν θέλω να κάνω αποστολή .
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΌταν λες το βασικό θέμα ? ,,, μέσα από τις Ρυθμίσεις-Θέματα ? ,,,, έχω το Default εκεί ,, δεν το έχω πειράξει .
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλο το Φόρουμ ,,, Μετά την αναβάθμιση που έκανα στο Redmi pro σε V9-XTRV-8.4.26 διαπίστωσα ότι το ξυπνητήρι δεν δουλεύει . Μετά από κάποιες δοκιμές που έκανα διαπίστωσα ότι το απόγευμα λειτουργεί κανονικά ενώ το πρωί κάνει μόνο μια μικρή δόνηση και τίποτα άλλο . Έχω κάνει διάφορες αλλαγές και με τον ήχο και με τη μορφή της ώρας 12η 24η και πάλι τίποτα. Έχει κάποιος άλλος ίδιο ή αν κάποιος γνωρίζει πώς λύνεται ? Ευχαριστώ
-
Αναβάθμιση Android
Μήνυμαok ,, σε ευχαριστώ πολύ ,, ψάχνω να βρω σχετικά με τη νέα rom τις διαφορές με την 8 αλλά έχω χαθεί ,,, μήπως υπάρχει κάτι κάπου να δω ? Ευχαριστώ !
-
Αναβάθμιση Android
ΜήνυμαΑπό τα Downloads_ Ελληνικές XTRV ROM κατέβασα στο pc σύμφωνα με τις οδηγίες της Ειρήνης αλλά δεν την έχω ρίξει στο κινητό ,,, να διαγράψω αυτή που έχει κατεβάσει το κινητό από μόνο του και να βάλω αυτή που λέει η Ειρήνη ? Ευχαριστώ
-
Αναβάθμιση Android
ΜήνυμαΑξίζει το κόπο αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω να το πάω σε 9 ,,, μου φαίνεται βουνό . =============== Ιαν 28th 2018, 8:04pm =============== Καλησπέρα και πάλι ,,, να ρωτήσω ,,αν κάνω την αναβάθμιση θα δω κάποια διαφορά στο interface της συσκευής η κάποια βελτίωση στη λειτουργία της ? και μετά θα πρέπει να τη ξαναστήνω από την αρχή ( επαφές ,,app,,email κλπ ) Έκανα λήψη πακέτου ενημέρωσης μέσα από το μενού και μου κατέβασε αυτό ,,,, έχω κατεβάσει στο pc και την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_arΩm…
-
Αναβάθμιση Android
ΜήνυμαΚρίμα ,,,,, καλό θα ήταν μια μικρή αλλαγή ,,, ευχαριστώ πολύ !!!!!
-
Αναβάθμιση Android
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλό Σαββατόβραδο ,,, Έχω το redmi pro και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση Android από 6 σε νεώτερη και πως μπορεί να γίνει ,,,,,,, Ευχαριστώ !!!
-
Μια ερώτηση κ από μένα ,,,,,, το έχω μια μέρα το amazfit στα χέρια μου ,, του έχω κάνει αναβάθμιση σε 1.3.3a και ενώ όλα δουλεύουν σωστά , το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να παίρνω τις ειδοποιήσεις email ,viber , sms κλπ απο το redmi pro ,,, ο αριθμός και το όνομα που με καλεί εμφανίζετε κανονικά ,,,, πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό ή στο amazfit ,,,, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ !
-
AmazFit bt Xiaomi
Manoscanon - - Amazfit
Μήνυμαόπα ,,, από που το ενεργοποιώ ,,, απο το κινητό ? ,,,, είναι στα αγγλικά
-
AmazFit bt Xiaomi
Manoscanon - - Amazfit
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους ,,,,,, Μπορεί κάποιος να μου πεί τι πρέπει να ενεργοποιήσω για να έχω το contact id και όχι μόνο το νούμερο στο Amazfit ? Ευχαριστώ !!!
-
AmazFit bt Xiaomi
Manoscanon - - Amazfit
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ,,,, θα το πάρω γιατί μ αρέσει και είμαι φαν xiaomi ,,, έχω πρόβλημα λόγο δουλείας και το κινητό το έχω συνέχεια στο τσαντάκι και δε βολεύει το σταμάτα ξεκίνα πάνω στο μηχανάκι ,,,, να βλέπω από το smartwatch ,, να απαντάω απο το bluetooth και τέλος .
-
AmazFit bt Xiaomi
Manoscanon - - Amazfit
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους ,,,,, Όποιος γνωρίζει και μπορεί να μου απαντήσει ,,,, με ενδιαφέρει το AmazFit ,,, η ερώτηση μου είναι ,, θα μπορώ να βλέπω ποιος με καλεί και ταυτόχρονα να απαντάω από το bluetooth handsfree που έχω συγχρονίσει με κινητό μου xiaomi redmi Pro ) . Ευχαριστώ !