Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Ξεκινάω λοιπόν....και λέω μια και η ROM που έχει επάνω το REDMI PRO είναι FAKE δεν τσεκάρω μην έχει ανοιχτό το bootloader? Βάζω λοιπόν τους ADB ανοίγω τη γραμμή εντολών (ως διαχειριστής) πάω στο C:/ADB βάζω το κινητό σε fastboot mode το συνδέω στο usb και δίνω εντολή fastboot devices. Δε γίνετε απολύτως τίποτα και απλά επιστρέφει αμέσως στο C:\ADB> και περιμένει εκει. Το σπαστικό είναι ότι αμέσως το κινητό παίρνει μπρος από μόνο του. Τι μου συμβαίνει?
-
redmi pro vs redmi note 4
Μήνυματο redmi prο έχω
-
Λοιπόν παιδιά.... δεν είμαι και κανένας μέγας προγραμματιστής αλλά αυτό είναι το δεύτερο κινέζικο τηλέφωνο που παίρνω. Το προηγούμενο ένα elephone P6000 το άλλαζα ROM κάθε μήνα μόνο για διασκέδαση. Με το xiami έχει φοβηθεί το μάτι μου. Πάω να επιβεβαιώσω αν είναι κλειδωμένο, γράφω τις εντολές όπως τις αναφέρει εκεί το παλικάρι και δε μου βγάζει τίποτα. Κάνω αίτημα να ξεκλειδώσω το bootloader από την xiaomi ανακαλύπτω ότι δε γίνετε να toξεκλειδώσω εφόσον έχω fake miui. Κατεβάζω global developer R…
-
ΜήνυμαΩραία ρε παιδιά.... με φτιάξατε!!! Δηλαδή έχω ένα REDMI PRO με unofficial MIUI κλειδωμένο bootloader και unrooted. Πως θα τα ξεκλειδώσω όλα αυτά? Πρέπει να πάω να πάρω πτυχίο προγραμματιστή? Κάποιος έγραψε για το SPflash tool στα ελληνικά roms όμως δεν βλέπω να υπάρχει αρχείο scater.txt. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
-
Μήνυμαunoficial? απο που το καταλαβαινουμε αυτο ρε παιδια?
-
ΜήνυμαΈκανα παραγγελία το REDMI NOTE 4 me cpu helio X20 και 3gb ram 64gb rom και μου έστειλαν το REDMI pro me helio X25 3gb ram kai 64 gb rom. Στα συγκριτικά που διάβασα οι απόψεις είναι διάφορες εσείς τι λέτε ρε παιδιά? Έχει επάνω το MIUI GLOBAL 8.0.1.0.0(MHQCNDG) και φυσικά είναι unrooted (έκανα τη σχετική αίτηση στην XIAOMI και περιμένω). Πρώτα πρέπει να γίνει root και μετά να βάλω ελληνική ROM? να περιμένω την XIAOMI ή να πάω για root με κανά kingoroot? Να παραμείνω με τη global rom? καλή είναι δε…