Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-297 από 297.
-
Παιδιά έχω μπει στην μπριζα να εγκαταστήσω την xtrv aroma 8.10.25 σε redmi note 4 4/64 mido. Έχω ξεκλείδωτο bootloader με official τρόπο, twrp orange fox recovery και το magisk για root. Έχω κατεβάσει την Aroma rom στο pc και θέλω να ρωτήσω τα εξής : 1)Υπάρχουν bugs και αν ναι ποια είναι; 2)Κάνω flash το zip αρχείο απο το orange fox recovery? 3)Γίνονται κανονικά updates μέσω ota? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ θα επιχειρούσα το εξής: Θα έκανα flash κάποιο custom twrp για την συσκευή, σε fastboot mode θα έμπαινα σε cmd στον υπολογιστή και αφού έχω εγκαταστήσει το 15 seconds adb fastboot drivers θα έδινα την εντολή fastboot flash recovery (εδώ "πετάω" το αρχείο twrp απο την επιφάνεια εργασίας). Τώρα αφού το flash άρω μπαίνω με power button και volume up στο recovery και εφ'οσον το twrp έχει απο μόνο του το usb debuging ενεργό, προχωράω με την εφαρμογή XiaoMiTool από τον υπολογιστή και κάνω εγκατάστα…
-
MIUI 10 STABLE ROM
ΜήνυμαΗ rom που έχω τώρα είναι η official global stable rom 9.6.2.0 δεν είναι custom οπότε να υποθέσω ότι αν μου έρθει η miui 10 μέσω ota μπορώ να την κάνω χωρίς factory reset? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MIUI 10 STABLE ROM
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά πρέπει να κάνω factory reset ή μπορώ να το αποφύγω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MIUI 10 STABLE ROM
ΜήνυμαΠεριμένω εδώ και καιρό την miui 10 και έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. 1)Η miui 10 έρχεται με Android oreo? 2)Με redwolf recovery twrp θα κάνω wipe dalvik/cache και cache πριν την εγκατάσταση; Υπάρχει κίνδυνος να κλειδώσει πάλι ο bootloader και να περιμένω 2 μήνες πάλι για ξεκλείδωμα; 4)και το πιο εύκολο να γίνει θα χάσω το root και θα χρειαστεί εγκατάσταση του magisk? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρακολουθώ αυτό το post απο την αρχή, δεν μπορούσα να μην κάνω και εγώ την καταχώρηση μου. Έχω το Redmi Note 4 snapdragon 625/64 ram global version(τουλάχιστον απο το κουτί και τον φορτιστή) με global stable rom 9.6.2.0(NCFMIFD) Το έχω ξεκλειδώσει με official τρόπο και έκανα flash το redwolf twrp recovery, root με magisk και έχω αφήσει ξεκλείδωτο τον bootloader. Κινδυνέυω απο κάτι και αν όχι μπορώ να κάνω update σε miui 10 όταν μου έρθει μέσω ota; Ευχαριστώ και παρακολουθώ τις εξελίξεις. Στάλθη…
-
Ναι... Α αααα καλά οκ στραβωμαρα!!! Σε ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok. Το έχω αυτό και έκανα διάφορες rom flash αλλά τελικά ξαναπέρασα την global stable rom, είμαι εντάξει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πώς ξεχωρίζει κάποιος αν η συσκευή είναι για global rom? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sofaki Mpournou: “τίποτα ... πήγα σε ενα μαγαζι 2 ωρεες εξω απο εδω και ηταν κλειστο λόγω διακοπών... -_- μπορώ μήπως να το στειλώ ελλάδα; αλλά ύστερα που να τη στειλω να μ το φτιαξουν;” Δεν ξέρω συγνώμη... Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρόβλημα φόρτισης.
ΜήνυμαΤι έγινε τελικά Sofaki Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρόβλημα φόρτισης.
ΜήνυμαΔοκίμασε να ενεργοποιησεις το developer options πατώντας 9 φορές στην έκδοση Android και μετά πας περισσότερες ρυθμίσεις και ενεργοποιείς το usb debuging. Δες αν φορτίζει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρόβλημα φόρτισης.
ΜήνυμαΌταν το συνδέεις στο pc φορτίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk