Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 297.

• Παράθεση από vasilisMi9lite: “εχε περασει καποιος την MIUI V11.0.1.0.QFCEUXM Σταθερη2.3G να μας πει εντυπωσεις? ” Μια χαρά είναι.

• Παράθεση από beerman63: “Περνάω και το vbmeta.img με τον ίδιο τρόπο? Η τελευταία aroma για το κινητό μας ποια είναι? Ευχαριστώ ” Αν κατεβάσεις την αυτοποιημένη εγκατάσταση twrp που είναι στην πρώτη σελίδα στους οδηγούς,δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.Απλά τρέχεις το install twrp απο τον φάκελο.

• Παράθεση από beerman63: “Καλημέρα στην ομάδα. Επειδή έχω πάνω από 2 χρόνια να βάλω ρομ του φόρουμ κάνω μία σύνοψη. Βάζω την twrp με τον αυτόματο τρόπο του kwstpap κάνω format data και περνάω την ρομ. Σωστά? ” Πρώτα περνάς τα αρχεία σου σε έναν υπολογιστή γιατί θα διαγραφούν όλα απο το τηλέφωνο. Αφού έχεις ξεκλειδώσει τον Bootloader,μπαίνεις σε Fastboot Mode και συνδέεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή. Τρέχεις το αρχείο install twrp απο την αυτοποιημένη εγκατάσταση. Αφού ακολουθήσεις τις οδηγίες ε…

• Παράθεση από wankel13: “Με συνδεδεμένο το κινητό σε fastboot βγάζει κανονικά τον κωδικό του επίσης κάνω κανονικά έλεγχο κλειδώματος,με τον άλλο τρόπο που λες δεν το δοκίμασα.ο φάκελος με τα αρχεία της αυτοματοποιημένης εγκατάστασης πρέπει να είναι στο c:/ ή οπουδήποτε στον υπολογιστή; ” Πρέπει να είσαι σε Fastboot Mode και τρέχεις το αρχείο install twrp σαν διαχειριστης με απενεργοποιημένο το Antivirus στον υπολογιστή.

• Μία ερώτηση προς όποιον γνωρίζει... έπαιξα με φλασαρισματα rom 5-6 απανωτά format και flash και κατέλειξα φυσικά στην καλύτερη την xtrv μας,εκτός ότι ζεστάθηκε λίγο το κινητό παίζει να του έκανα κάτι κακό??? Επίσης επειδή το twrp εχει πολύ φωτεινότητα,αν μπαίνεις συνέχεια που χρειάστηκε για τα flash,παθαίνει τίποτα η οθόνη?

• Καλησπέρα!όταν κανω επαναφορα απο mi cloud μετα απο factory reset,κάνω και επαναφορα απο αντιγραφο της google στην αρχη που κάνω το σετάρισμα?

• Ξέρει κάποιος πως βγαζω το PM η MM διπλα στην ωρα σε xtrv stable android 10?

• Ευχαριστώ,ίδια τα έχω και εγώ μόνο που ενεργοποιησα και την υπενθυμιση για να δω

• Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από tan: “Ρε παιδιά,πάλι δεν μου ήρθε η ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης σε mi 9 lite, ενώ είναι ενεργές οι ειδοποιήσεις!!!Σε redmi note 4x ήρθε κανονικά 2 φορές! Παίζει να έχει κάποιο θέμα το τηλέφωνο?Σε Global rom ερχεται κανονικά που ρώτησα μια φίλη,μήπως παίζει κατί στην xtrv επειδη είναι απο china sour ” Εμένα με την stable xtrv ήρθε. ” Σου είναι εύκολο να βγάλεις screenshot στις ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης?

• Ρε παιδιά,πάλι δεν μου ήρθε η ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης σε mi 9 lite, ενώ είναι ενεργές οι ειδοποιήσεις!!!Σε redmi note 4x ήρθε κανονικά 2 φορές! Παίζει να έχει κάποιο θέμα το τηλέφωνο?Σε Global rom ερχεται κανονικά που ρώτησα μια φίλη,μήπως παίζει κατί στην xtrv επειδη είναι απο china source?

• Λίγο το διάβασα.cannot mound error 1 κάτι τέτοιο και μετα οταν παταγα wipe/caches δεν έκανε τιποτα

• Καλημέρα σε όλους!Οταν κάνεις install κάποιο zip στο twrp και τελειώνει με κόκκινα γράμματα και δεν κάνει wipe cache όταν το πατάς λογικά δεν το έχει κάνει εγκατάσταση έτσι δεν είναι?Γιατί στην προσπάθειά μου να βάλω το dolby έβαλα 1-2 zip που δεν δουλέυανε. Ευχαριστώ!

• πας στο μενού πάνω αριστερά,επιλέγεις modules και πατας ένα σταυρό κίτρινο που εχει στο κάτω μέρος της οθόνης. Μετά βρίσκεις το αρχείο zip στον φάκελο downloads και το κάνεις εγκατάσταση.Τέλος επανεκκίνηση.

• Παράθεση από Panagiotakis: “OK το κατέβασα . Είναι ένα zip αρχείο. Πηγα να κάνω εγκατάσταση από το recovery αλλά στην επανεκίνηση δεν βρήκα εικονίδιο του προγράμματος ” Απο το Magisk εγκατεστησέ το.

• στειλε μου το email σου

• Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από tan: “Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από tan: “Παράθεση από amavroudis: “Αυτό το έχεις δει; [Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 14/03/2020 ” Ναι δεν δουλεύει!βρήκα αυτό και δουλεύει μια χαρα!Telegram: Contact @PyxisVelaChanne ” Από που το κατέβασες; ” Απο telegram ” Τι πρέπει να κάνω. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ telegram ” Στείλε email Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από tan: “Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεσ…

• Παράθεση από Panagiotakis: “Παράθεση από tan: “Παράθεση από amavroudis: “Αυτό το έχεις δει; [Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 14/03/2020 ” Ναι δεν δουλεύει!βρήκα αυτό και δουλεύει μια χαρα!Telegram: Contact @PyxisVelaChanne ” Από που το κατέβασες; ” Απο telegram

• Παράθεση από amavroudis: “Αυτό το έχεις δει; [Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 14/03/2020 ” Ναι δεν δουλεύει!βρήκα αυτό και δουλεύει μια χαρα! Telegram: Contact @PyxisVelaChannel Παράθεση από amavroudis: “Αυτό το έχεις δει; [Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 14/03/2020 ”

• Εχω την xtrv stable με android q,καιθέλω να βάλω ή viper4android fx(δεν βρισκει drivers) ή dolby atmos που μου κάνει force close

• Δεν μπορώ να εγκαταστησω το dolby atmos ξερει κανεις να με βοηθησει???