Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 297.
-
Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να εχω στο πισω μέρος του κεφαλιου μου αν σε περίπτωση κατι γινει λαθος στο φλασαρισμα της xtrv μπορω να επαναφερω με mi flash την στοκ ρομ όποτε θέλω σωστά?επισης μολις εγκαταστησω το twrp να κανω ενα back up (δεν θελω να κρατησω καποια αρχεία βέβαια) ή δεν εχω να φοβηθω τιποτα ?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tan - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός για το πέρασμα του twrp. Μπορείς να δεις και εδω στην συζήτηση για το κινητό σου. ” καπου υπαρχει και ενας απλος τροπος που τα κανει αυτόματα,νομιζω δικος σου
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tan - - Recoveries
Μήνυμακαλησπέρα, Πως βαζω twrp στο mi 9 lite αφου ξεκλειδωσω ;
-
Παράθεση από amavroudis: “Εγκατάσταση twrp Format data Reboot to recovery Factory reset Reboot to recovery Πέρασμα της rom στη μνήμη του τηλεφώνου σου και εγκατάσταση. ” Σε ευχαριστώ πολύ! Να κάνω και ένα backup λες με αυτο της ρομ με αυτο που βρηκα Backup Android Phone To Your PC ─ TWRP Backup Tool [Win/Mac/Linux] ή δεν χρειάζεται?Αν ναί θα το σώσω σαν compress file ή όχι? Επίσης καλό είναι άν θέλω magisk να κάνω το πρώτο reboot to system και μετά ή κατευθείαν μετά την ρομ? Ευχαριστώ για τις απ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν πατήσεις πάνω στο format data θα δεις και θα καταλάβεις. Δεν έχει να κάνει με καθαρή εγκατάσταση, αλλά θέματα κρυπτογράφησης. Για καθαρή εγκατάσταση κάνεις factory reset. ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν θέλω να τα σβήσω ολα απο το τηλέφωνο και να βάλω οποια custom rom θελω η διαδικασια ειναι: format data-yes reboot to recovery advanced wipes-->dalvick cach-->cache-->data (internal storage και system χρειάζεται?)δεν θελω να κρατησω αρχεια και αντιγραφω το zip της …
-
Παράθεση από tan: “Έχω μπερδευτεί λίγο με τα wipes! Μπαίνω twrp κανω format data και reboot to recovery και μετά advanced wipes και επιλέγω dalvick cache+cache+data+vendor+data+system+internal storage και βαζω την ρομ που θελω απο pc και την κάνω flash? Ευχαριστώ! ” Δεν γνωρίζει κάποιος?αλλοι λενε wipe και το system ,αλλοι μονο φορματ.τελικά τί ισχυει για καθαρη εγκατασταση? Ευχαριστω!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tan: “Δεν έχω sd card μπορώ αφού κάνω format data να μεταφέρω μετά την xtrv στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου και να κάνω install??? ” Πρώτα κάνεις Format Data, και μετά βάζεις την ROM στον εσωτερικό χώρο της συσκευής ώστε να μπορέσεις να την κάνεις Flash από το TWRP Recovery... ” Μετά το format data να κάνω επαννεκίνηση στο twrp και μετά να κάνω flash την ρομ ή δεν χρειάζεται? Αυτή η διαδικασί είναι για να πάω σε οποιαδίποτε custom rom?(γιατί θυμάμαι μετα…
-
Παράθεση από Tseligas2000: “mi9 t pro - Τελικά μετά από αρκετές δοκιμές για όσους θέλουν dolby στην τελευταία stable xtrv ο μόνος τρόπος είναι αυτός και δουλεύει μια χαρά. ( Απλά θα έχετε και το VIPER ).Το δοκίμασα 2 φορές. 1) Εγκατάσταση το Viper4Android FX από το Magisc. Δεν κάνουμε επανεκκίνηση. Πάμε πίσω με το βελάκι μπαίνουμε στο VIPER κάνουμε εγκατάσταση τους drivers και δίνουμε δικαιώματα.Μετά επανεκκίνηση. 2) Κατεβάζουμε το ICESound Unity Audio Port απο εδώ "http://www.mediafire.com/file…
-
Παράθεση από tan: “Παράθεση από jefm: “Περάστηκε και απο μένα η MI9LiteMICC9_V11.0.1.0.QFCCNXM_v11-10 με Android 10, όλα καλά προς το παρόν,Magisk Version 20.3 ” Μπορείς να επιβεβαιώσεις εάν το magisk 20.3 δουλεύει καλά και τα hidden apps?Ευχαριστώ! ” Επίσης εάν χρησιμοποιείς viper4android fx ή dolby να μου δώσεις κάποιο λίνκ και οδηγίες?
-
Παράθεση από jefm: “Περάστηκε και απο μένα η MI9LiteMICC9_V11.0.1.0.QFCCNXM_v11-10 με Android 10, όλα καλά προς το παρόν,Magisk Version 20.3 ” Και εγώ το magisk 20.3 stable σκεφτομαι να βάλω,μπορεί μήπως να απαντήσει κάποιος γιατί στο φάκελο της ρομ έχει την 19.4? Δουλεύει καλύτερα μήπως? Ευχαριστώ!
-
Πολυ χαίρομαι που θα ξαναγυρίσω στο φόρουμ!!! Υπάρχει θέμα με το Antirollback από 11.3.9 ΕΕΑ rom να πάω στην xtrv stable 11.3.4? Επίσης αν Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση χωρις να κρατήσω αρχεία, στο twrp θα επιλέξω να διαγραφούν όλα τα partitions και να κάνω και ένα format data? Συγγνώμη για τις ερωτήσεις!!! Αν μπορεί να μου πεί κάποιος την διαδικασία καθαρής εγκατάστασης στο twrp. Σας ευχαριστώ!