Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Ενημέρωση κάθε Παρασκευή. ..
ΜήνυμαΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ με Υγεία κ Χαρά! Μήπως μπορείς να βοηθήσεις, ψάχνω μια εφαρμογή για να ανοίγει~ κλείνει tablet Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 T320,Έχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές, αλλά δεν βρίσκω μια να λειτουργεί. ...
-
Samsung galaxy tab pro 8.4
ΜήνυμαΠαράθεση από gripas4: “Αν έχεις flip θήκη δοκίμασε αυτήν: play.google.com/store/apps/det…ovum.inceptum.smartscreen” Καλημέρα και σε ευχαριστώ! Αλλά δεν είναι συμβατή με το tablet μου (
-
Samsung galaxy tab pro 8.4
ΜήνυμαΓειά σας! Δεν μπορώ να βρω μια εφαρμογή για να κλείνει - ανοίγει την οθόνη του tablet με την θήκη
-
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ, Καλό Πάσχα με την υγεία κ χαρά!
-
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ! Πως όμως μπορώ να μάθω ποτέ θα έχει κάτι που το θελω,που θα είναι χρήσιμο για το κινητό μου; έχω xiaomi mi3
-
ΜήνυμαΞέρετε μήπως αν είναι καλό να κάνεις ενημέρωση κάθε Παρασκευή η μπορεί μια από αυτές ενημερώσεις να βλάψει στο κινητό ;
-
XIAOMI MI3 & XIAOMI RED RISE 1S
Irinio - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΞερεις πως εγινε,εκανα εχτες ενημερωση κ κατα λαθος εκανα πρωτα την κινεζικη, κ μετα κανονικη ελληνικη,στο τηλ χαθηκαν οι περισοτερες επαφες κ ημερολογιο(σημειωσεις)
-
Irinio - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓεια σας! δεν μπορω να συγχρονισω ημερολογιο κ επαφες με το τηλεφονο ενο υπαρχουν στο Google
-
Irinio - - Ο καφενές μας
Μήνυμαειναι 2 συσκευες xiaomi mi3 ,xiaomi red rise 1s
-
Irinio - - Ο καφενές μας
Μήνυμαξερετε ,στα ρωσικα sait λενε τα καλυτερα για αυτο το mi pad