Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• Μολις φλασαρα την ελληνικη ROM στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro με την πολυτιμη βοηθεια του geoanto555 και ολα πηγαν μια χαρα!! Το μονο λαθος που ειχα κανει εξαρχης ηταν οτι ειχα κανει extract τα αρχεια απο το zip της ελληνικης ROM στο internal storage (εσωτερικο χωρο αποθηκευσης) της συσκευης και δεν εβρισκε το TWRP RECOVERY το Zip για να αρχισει η διαδικασια για το flash..Εκανα reboot την συσκευη και ξαναμπηκα στο twrp συνδεσα την συσκευη στον Η/Υ και εκανε τα μαγικα του με τους drivers ο geoanto55…

• Οκ θα το εχω υποψιν μου λοιπον για να ξερω για μελλοντικα updates..! Απο θεμα εγκαταστασης εννοωντας το πως εγκατασταθηκε η ROM στο κινητο παρα προβληματα στην λειτουργια της ROM..

• Ολα πηγαν καλα ευτυχως! Φλασαρα κανονικα την ελληνικη Rom V8 και με την βοηθεια του geoanto555 ολα πηγαν μια χαρα!!! Χιλια ευχαριστω! Αν προκυψει καποιο αλλο θεμα με την συγκεκριμενη Rom θα ενημερωσω! Σε αυτην την Rom μπορουμε να κανουμε update μελλοντικα;; Γνωριζουμε καποια bugs η οτιδηποτε που μπορει να προκυψουν; Ευχαριστω και παλι!!!!

• Ναι πως μπορουμε να επικοινωνησουμε να σου στειλω το ID και τον κωδικο;

• Οχι δεν μπορω να την βαλω γιατι δεν αναγνωριζει την συσκευη ο υπολογιστης και δεν εμφανιζεται το internal storage για να βαλω το zip...( Δεν ειχα βαλει το zip ολοκληρο αλλα εκανα αποσυμπιεση τα αρχεια του και τα εβαλα χυμα μεσα οπως ειπα πριν και δεν μου εμφανιζει την επιλογη install zip )...Μπορεις να με βοηθησεις;;

• Οκ μπηκα σε twrp και το συνδεσα με τον η/υ..

• Παιδια SOS εχω θεμα.. Πηγα να μπω σε twrp recovery mode και εκανα wipe κλπ αυτα που χρειαζοταν , με την διαφορα οτι τη ROM δεν την ειχα βαλει στο internal storage της συσκευης σαν zip αλλα τα αρχεια που ειχε μεσα τα εκανα extract και μετα δεν μπορουσα να κανω το φλασαρισμα της ROM με αποτελεσμα να μην βρισκει το zip! Αναγκαστικα εκανα reboot και τωρα εχει κολλησει στο mi Logo και δεν αναγνωριζεται απο το MiPcSuite.. Τι κανω τωρα;;;;

• Αλλο ρωταω...Η εγκατασταση του twrp recovery γινεται στο τηλεφωνο πληκτρολογωντας την εντολη : fastboot flash recovery με αυτο το twrp 3.0.2-1 by mic gemini που εχει στον οδηγο; Δουλευει αυτο; Η απλα πρεπει να κανουμε μετατροπη του image σε .exe ?

• Καλησπερα παιδια! Εχω ξεκλειδωσει το κινητο και εχω αρχισει την διαδικασια για να φλασαρω την ελληνικη ρομ αλλα εχω κολλησει στο twrp recovery που δινει στον αρχικο οδηγο (σαν αρχαριος!) .Προσπαθω να ανοιξω το twrp.img με daemon tools και επιμενει να μην ανοιγει(κατεστραμμενο αρχειο η το αρχειο δεν υπαρχει μου βγαζει) ωστε να κανω την εγκατασταση..! Κανω κατι λαθος;; Θα πρεπει να μην το ανοιξω καν με καποιο τετοιο προγραμμα η απλα παταω την εντολη στο cmd για να συνεχιστει η διαδικασια χωρις να …

• Καλησπερα, μολις μου ηρθε και εμενα χτες το βραδυ η εγκιρση (approval) για να ξεκλειδωσω το κινητο και θα ξεκινησω την διαδικασια τωρα και θα σας ενημερωσω σχετικα !!!

• Ναι το εχω διαβασει τον συγκεκριμενο τροπο οπως ακομα και αλλα τοπικς σχετικα με το φλασαρισμα..Ευχαριστω πολυ παντως...!! Η καλυτερη και πιο προσφατη ROM ειναι η [Stable V7.5.2.0] ?? Αυτη που εχεις και εσυ σωστα;; Θα βγουνε καποιες αναβαθμισεις για την συγκεκριμενη; Γνωριζουμε;

• Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση και ακριβη απαντηση!!! Θα κανω υπομονη λοιπον 2 μερες και βλεπουμε

• Τον bootloader τον ξεκλειδωσες αφου πηρες την αδεια απο την xiaomi η καπως αλλιως;

• Γεια σας και απο μενα!! Ειμαι νεο μελος στο συγκεκριμενο φορουμ και εχω παραλαβει το Xiaomi Redmi Note 3 Pro ,εχω κανει τα βηματα για να παρω εγκριση απο την Xiaomi μεσω του Mi Account και περιμενω το πολυποθητο SMS για να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλω την ROM που χρειαζομαι. Κατα την αποψη σας ποια ROM πρεπει να βαλω; Ποια ελληνικη ROM απο ολες; Την STABLE V8.0.X.0 ??? Επισης εχω κανει factory reset προτου ακομη παρω την εγκριση και ξεκλειδωσω τον bootloader.. Αυτο διαβασα οτι ηταν το π…