Παράθεση από bzanios: “Πότε σας το εμφανίζει αυτό με την Τριμερής κλήση; Στις εισερχόμενες ή στις εξερχόμενες. Σε μένα αν και δεν αναβάθμισα στην τελευταία, δεν μου το κάνει. Όταν έχω κλήση γράφει το τηλέφωνο ή το όνομα της επαφής ( εισερχόμενη ή εξερχόμενη) .” Στις επερχόμενες κλήσεις το εμφανιζει... Στην αρχη βγαζει το όνομα της επαφής και μετα γραφει τρημερης κληση... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Ακολούθησα τις οδηγίες στο βίντεο... Φτάνω στο σημείο που κοκκινίζει η μπάρα στο 100% άλλα μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε.... προσπάθησα αρκετές φορές αλλά τπτ....
Λοιπόν είχα βάλει την dev rom την κινεζική με sp flash για να ξεκλειδώσω το bootloader... Αφού ξεκλείδωσε κανονικά ξεκίνησα τη διαδικασία για να βάλω twrp και εγκατάσταση την ελληνική.. αλλά κάπου σκάλωνε και δεν το κατάφερα.. Μετά έβαλα την stable κινεζική μέσω αναβάθμισης μήπως γίνει κάτι... πειραματίστηκα βασικά! Δεν κατάφερα κάτι οπότε αποφάσισα να επιστρέψω στη dev rom.... Ξεκινάω τη διαδικασία με sp flash και εκεί έφαγε το κόλλημα!
φυσικα δεν εχω προβλημα κανενα! Στεναχωρηθηκα αρκετα με οτι εγινε! Φωτακι δεν αναβει, το θορυβο οτι συνδεθηκε τον κανει κ εμφανιζει mtk device αλλα μετα απο λιγο αποσυνδεεται! Πες μου πως μπορουμε να επικοινωνησουμε για να μου δωσεις τα στοιχεια σου κ το στελνω αυριο κιολας!
@Polizos και από μπρικαρισμα μπορείς να το επαναφερεις φίλε μου με sp tools Φίλε μου δεν βγάζω άκρη.... Συνδέεται ξεκινάω τη διαδικασία με sp tools και αποσυνδέεται παλι!!