Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-86 από 86.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΟκ θα κανω μια προσπαθεια! Ευχαριστω! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤο προσπαθησα αλλα δεν την κανει! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα!!! Επειδή όλα αυτά εμένα μου φαίνονται κινέζικα (και πως αλλιώς να μου φανούν! με Κινέζους ασχολούμαστε..) Ήρθε σήμερα το πρωί το πολυπόθητο μνμ από την xiaomi για το unlock!! Έχω μπερδευτεί γενικά... με τη rom από το vickmall 7.0.19.0.0(LHNCNCJ) δεν ξεκλειδώνει λογικά... φτάνει στο 50% της διαδικασίας και βγάζει error χρησιμοποιώντας το MiFlashUnlock_v1.0.1225.2_English. Πρέπει δηλαδή να περάσω με spflash πρώτα developer rom και μετά να κάνω unlock;
-
Καλημέρα!!! Επειδή όλα αυτά εμένα μου φαίνονται κινέζικα (και πως αλλιώς να μου φανούν! με Κινέζους ασχολούμαστε..) Ήρθε σήμερα το πρωί το πολυπόθητο μνμ από την xiaomi για το unlock!! Έχω μπερδευτεί γενικά... με τη rom από το vickmall 7.0.19.0.0(LHNCNCJ) δεν ξεκλειδώνει λογικά... φτάνει στο 50% της διαδικασίας και βγάζει error χρησιμοποιώντας το MiFlashUnlock_v1.0.1225.2_English. Πρέπει δηλαδή να περάσω με spflash πρώτα developer και μετά να κάνω unlock;
-
Καλημέρα και από μένα! Έχω κάνει αίτηση εγγραφής για 2η φορά.. αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα! στο λογαριασμό που έχω δημιουργήσει στο site της Xiaomι δεν μου δέχεται τον αριθμό του κινητοί και βγάζει το μήνυμα "Please check the data item" ενώ το συμπληρώνω κανονικά με τον κωδικό της χώρας. Οπότε πως θα παραλάβω κωδικό!