Ίσως σου κάνει για αυτό που θες. Είναι Xiaomi και φτιάχνεις σενάρια με θερμοπομπους και purifiers Xiaomi.. mtAtE2qa71 Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Jero: “Καλησπέρα στην παρέα. Δεν έχει πολύ καιρό που ανακάλυψα το smart home της xiaomi και είπα να αρχίσω σιγά σιγά να παίρνω πραγματάκια. Από λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι υπάρχει θέμα,καθώς άλλες συσκευές πρέπει να συνδεθουν σε κινεζικο σέρβερ και άλλες σε ευρωπαϊκό,σωστά; Προσωπικά θέλω να πάρω μια λάμπα led και επέλεξα την Xiaomi Mi LED Smart Bulb White and Color (MJDP02YL). Τώρα,ήθελα να ρωτήσω για ip camera ,ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα στην Xiaomi IMI Home Security Camera (108…
Είναι για τον σενσορα της θερμοκρασίας που είναι με Bluetooth και για τις κλειδαριές της Xiaomi... Δουλεύει Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά όταν δεν έχεις ρεύμα δεν έχεις και ίντερνετ οπότε αν λείπεις δεν θα δέχεσαι ειδοποιήσεις. εκτός και αν το βάλεις και στο ρούτερ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχε γίνει ένα update στο οποίο όταν το έκανες κρασαρε η εφαρμογή. Μετά διορθώθηκε. Λογικά έχει να κάνει με τον σέρβερ της Κίνας... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει και υπηρεσία cloud αλλά είναι επί πληρωμή. Αν σου κλέψει τη κάμερα χάνεις και τα βίντεο. Εκτός αν πάρεις την wireless κάμερα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχουμε κάνει όλοι δεν ακούνε. Βέβαια στα αποθηκευμένα βίντεο θα έχει ώρα Ελλάδας όχι σαν υδατογράφημα αλλά στην εφαρμογή Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από John_Lambrakis: “Καλησπέρα σας, Πήρα την agara camera και της έβαλα και κάρτα sd Την έχω βαλει την εφαρμογή στο china mainland αλλά βλέπω ότι έχει διαφορές στην ώρα που γράφει. Αν το γυρισω Ελλάδα τι χάνω;; Προς το παρόν έχω την camera και το mi remote και τα έχω κάνει share με την γυναίκα μου. Πάντως το miremote είμαι αργό σε σχέση με το rm1 broadlink που είχα και κάηκε. Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν πρόκειται να αλλάξει η ώρα είναι ώρα Κίνας... Στάλθηκε…