Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 116.
-
Τελικά ξέρουμε αν για δεύτερη κάμερα χρειάζεται καί δεύτερο ρουτερακι;;;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συγκεκριμένη κάμερα δούλεψε από την αρχή μια χαρά. Εκεί που έχω πρόβλημα είναι με τη Hualai xiaofang. Δεν συνδέεται με τίποτα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα σε Cosmote συνδέεται κανονικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ cosmote έχω αλλά συνδέεται κανονικά το ψάχνεις αφού έχεις συνδέσει και το φωτακι έχει γίνει μπλε... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spanti1998: “Παντως εγω που επαιζα προχθες με τους σερβερ ειχα τα ιδια προβληματα με εσενα, δεν μου ερχόντουσαν οι ειδοποιήσεις στο κινητο. μετα απο περιπου δυο μερες μου ηρθαν κανονικα!!! επισης θα ηθελα να ρωτησω το εξης Αν μας κλεψουν την καμερα πως μπορουμε να δουμε μετα το home monitoring αυτο που γραφει για 10 δευτερα εννοω” Ποια κάμερα έχεις; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συνέδεσα πρώτα το gateway και μετά μέσω αυτού βρήκα τη κάμερα. με το wi-fi του σπιτιού συνδέεται πάντα. Με τα MB συνδέεται αλλά όχι πάντα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την τοποθέτησα και μια πιάνει μια όχι είναι το πρόβλημα των σέρβερ της xiomi. Λογικά θα το φτιάξουν όπως είχε γίνει και με τη 360... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σήμερα τη περιμένω αύριο θα στείλω Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λογικά είναι το κλασικό πρόβλημα με τους server της Xiaomi. Μέσα στην εβδομάδα θα την έχω και εγώ θα το δοκιμάσω. Το ίδιο θέμα είχα παλιά και με την 360 κάμερα της xiaomi... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από equi: “Παράθεση από Gokoulis: “Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όσους άτυχους δεν βρίσκονται σε κάποια παραλία... Επειδή χρειάζεται να βάλω κάμερα σε εξωτερικό χώρο, είμαι ανάμεσα στις Xiaovv Panoramic Outdoor Camera (που υποστηρίζεται απο το Mi Home) Xiaomi IMILAB Smart IP Camera Outdoor Waterproof Wireless Battery Edition (που δεν είναι σίγουρο οτι υποστηρίζεται από το Mi Home). Το πρόβλημα είναι ότι το σημείο που θα τοποθετηθεί δεν έχει κοντά ούτε παροχή ρεύματος (στην ανάγκη …