Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΈβαλα την dev rom μου πάω να κάνω unlock και κολλάει στο 50%. δοκίμασα και με hotspot. τι κάνουμε;
-
Έχει φάει κόλλημα ο αισθητηρας δακτυλικων αποτυπωμάτων. και καταλήξαμε οτι το μονο που μπορει να βοηθησει ειναι το φλασαρισμα ξανα.
-
about phone. το ειχα ξεκλειδώσει για να περασω την official αυτη. μετα το φλασάρισμα ξανακλειδώνει μόνος του;
-
μου βγάζει αυτο το ερρορ, αφου πρώτα μου έβγαλε ότι λείπει το .network και δεν μπορει να το φορτώσει
-
Δηλαδή να πατήσω flash άσχετα που δεν αλλάζει το όνομα στην μπάρα και μένει το όνομα του φακέλου; Φοβάμαι να μην γίνει καμμιά πατατιά. Υπόψιν mi5 εγώ τον ονόμασα τον φάκελο
-
Πατάω browse τον φάκελο mi5 που έχω δημιουργήσει και μετά αντί να μου εμφανίσει κάτι αντίστοιχο όπως λέει στο βήμα 6, συνεχίζει να αναγράφει mi5 =============== Αυγ 7th 2017, 12:30am =============== Παίζει κανένα ρόλο που έχω τα win10? Γιατί στο ίδιο κινητό με win7 και ακριβώς τον ίδιο οδηγό είχα φλασάρει πανεύκολα την official rom από την κινέζικη που είχε όταν το πήρα
-
αυτα ειναι τα περιεχομενα του φακελου
-
Στο βήμα 6 εκεί που λέει ΄΄Αφού φορτώσει ο φάκελος θα πρέπει να φαίνεται κάπως έτσι στο MiFlash΄΄ εμένα δεν μου φαίνεται έτσι αλλα παραμένει το όνομα του φακέλου. any hint?
-
fingerprint sensor
ΜήνυμαΚαι στα δύο μου βγάζει Pass. Πάλι δεν λειτουργεί
-
fingerprint sensor
ΜήνυμαΈκανα factory reset. Το ιδιο. Το μόνο που μένει έιναι να φλασάρω ξανά την rom αλλά προσπαθώ να το αποφύγω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.
-
fingerprint sensor
ΜήνυμαΤο έκανα. Επανήλθαν οι επιλογές fingerprint στις ρυθμίσεις αλλά συνέχισε να μην δουλεύει. Αφαίρεσα τα παλιά fingerprints και όταν πάω να βάλω καινούρια μου λέει, δεν μπορεί να προσθέσει fingerprint, δοκίμασε μετά =============== Αυγ 3rd 2017, 11:02am =============== Κανείς καμμιά ιδέα;
-
fingerprint sensor
ΜήνυμαΌχι δεν έχω πειράξει τπτ. Η επαναφορά δεν αλλάζει τπτ το δοκίμασα.
-
fingerprint sensor
ΜήνυμαΈχω περασμένη την global 8.2 stable 8.2.2.0 (NAAMIEB). Χθες κάποια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Και σήμερα έχει εξαφανιστεί και οποιαδήποτε επιλογή και πληροφορία για τον αισθητήρα στο μενού των ρυθμίσεων. Καποια ιδέα;
-
Καλή επιτυχία!
-
1000 μπράβο για τον οδηγό!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΔεν μπορώ όμως να βάλω τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου στον λογαριασμό που έχω με το e-mail φαντάζομαι?