Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Απόκρυψη φακέλου?
Μήνυμα,καλησπέρα έβαλα φωτό στον κρυφό φάκελο αλλά δεν μπορώ να τις βρω πουθενά μια βοήθεια παρακαλώ
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΤελικα μεσω rom εγινε η αναβαθμιση κανονικα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΟταν μπαινω στο Recovery μετα το wipe μου βγαζει οτι το update.zip ειναι corrupted. Τι κανω ?\
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από billgian2000: “Καλημερα παρελαβα το τηλεφωνο με την 5.9.2 απο Vickmall. Το τηλεφωνο δεν εχει ακομα ουτε sim.Ανοιγοντας το wifi ερχεται μνμ που αναφερει οτι υπαρχει διαθεσιμη η 5.9.18. .Αν την περασω χρειαζεται να κανω τα reset και wipes? Η συσκευη ειναι οπως ηρθε απο Κινα δεν εχω περασει απολυτως τιποτα. Χρειαζεται και η sd?” Καλώς τον, η συσκευή σου έχει σίγουρα την κινέζικη rom. Καλό θα είναι αφου δεν έχεις βάλει κάτι ακόμα να κατεβάσεις την ελληνική, να κάνει…
-
Καλημερα παρελαβα το τηλεφωνο με την 5.9.2 απο Vickmall. Το τηλεφωνο δεν εχει ακομα ουτε sim.Ανοιγοντας το wifi ερχεται μνμ που αναφερει οτι υπαρχει διαθεσιμη η 5.9.18. .Αν την περασω χρειαζεται να κανω τα reset και wipes? Η συσκευη ειναι οπως ηρθε απο Κινα δεν εχω περασει απολυτως τιποτα. Χρειαζεται και η sd?