Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
RE:
rider77 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakoutas: “Ρε παιδιά γιατί συνδεσμο για αίτηση,με στέλνει να κατεβάσω την εφαρμογή ξεκλειδώματος; sent from my redmi note 3 pro” Γιατί σου έχουν δώσει δικαίωμα να ξεκλειδώσεις. Και σε μένα έτσι έγινε. Μύνημα δεν μου ήρθε ποτέ αλλά κατέβασα την εφαρμογή και ξεκλείδωσε κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από marinos94: “παιδια γεια σας διαβασα οτι μετα το ξεκλειδωμα δε θα εχω το ξεκλειδωμα με αποτυπωμα ...αληθευει? και αν ναι υπαρχει τροπος να το εχω με το ξεκλειδωμα? ” Όχι,δεν ισχύει.
-
Όχι ρε φίλε,τί χαζος λες.Σόρρυ αν φάνηκε οτι σε ειρωνεύτικα. Και εγώ νέος είμαι στο άθλημα και ψάχνομαι όπως και εσύ.Και καλύτερα, αν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι, να κάνουμε και τις πιο χαζές ερωτήσεις απο το να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Στο θέμα μας τώρα το τηλ απο τα κινεζομάγαζα έρχεται στάνταρ με κλειδωμένο bootloader.Οπότε ξεκίνα διαδικασίες για να τον ξεκλειδώσεις
-
Παράθεση από frankiskos: “Παιδιά καλησπέρα, Έχω πάρει το redmi note 3 για την κοπέλα, κάνω των οδηγό κανονικά πατάω στο cmd fastboot boot redminote3_twrp.img και μου λέει το παρακάτω: downloading 'boot.img'... OKAY booting... FAILED <remote: unknown command> finished. μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ. ” Αντιγράφω απο τον οδηγό της πρώτης σελίδας. Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε....(Η περίπτωσή σου δλδ) - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery redminote…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από frankiskos: “καλησπέρα σας, έχω ένα πρόβλημα η κοπέλα μου πήρε το redmi note 3 απο το ενα κινεζομάγαζο αφου έχω κάνει όλοι την διαδικασία, έβγαλα την multilanguage και έβαλα την dev παω να μπω στο bootloader και τπτ πατάω volume down και power αλλα δεν με βάζει ώστε να ξεκλειδώσω το κιν να βάλω greek rom. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ ” Και εγώ είχα κολλήσει σε αυτό αλλά μετά απο προσπάθειες δούλεψε. Απλά πρέπει να το κρατήσεις πατημένο για όση ώρα …
-
Αν κάνεις ακριβώς αυτά που λέει ο οδηγός της πρώτης σελίδας λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλό θα είναι να διαβάσεις όλο το παρόν θέμα γιατί έχει κάποιες απορίες και προβλήματα που συνάντησαν όσοι έβαλαν την ρομ οπότε αν σου τύχουν και σένα να ξέρεις τι παίζει. Εγώ που την έβαλα χθες ψιλοκόλλησα σε κανα 2 σημεία αλλά στο τέλος τα κατάφερα.
-
RE:
rider77 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelisp7406: “Παιδια μολις περασα την ρομ στο redmi note 3 και ανοιξα το viber και μου ζηταει ξανα ενεργοποιηση. Προσπαθω να κανω ενεργοποιηση βαζοντας τον αριθμο μου αλλα ενω μου κανουν κληση και ο κωδικος ερχεται και με sms,δεν τον δεχεται τον κωδικο.Το προσπαθω εδω και 3 μερες και τιποτα. Εχω σβησει την εφαρμογη,την ξαναπερασα και παλι τα ιδια. Εκανα wipes μπας και γινει τιποτα αλλα ουτε τοτε. Ειναι καποιο bug της rom? Γνωριζει κανεις καμια λυση ή γιατι γινεται αυτο το πραγμα? …
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα παιδιά!!