Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-70 από 70.
-
@astrah εγω παρηγγειλα ηδη ενα 3S pro για τον αδερφο μου και πριν λιγο ειδα οτι βγηκε η global rom για το 3 pro. Προωπικα δε νομιζω να 'χω θεμα ακομα και με την official rom. Αν παλι εχω, ειτε θα περασω την ελληνικη ή θα περιμενω να βγαλουν μια global official και για το 3S. Μου φαινεται αδιανοητο να μην το κανουν, εδω το εκαναν για παλαιοτερο μοντελο, που ειναι το 3pro. Εξαλλου, το κινητο ειναι ενος μηνα. Επισης, τι σημαινει αυτο το ido που γραφεις, το εχω δει κι αλλου..
-
Θα ηθελα να ανοιξουμε μια συγκριτικη συζητηση σχετικα με τα 2 τηλεφωνα. Redmi 3 Pro xiaomi-mi.com/redmi-3/xiaomi-r…ro-3gb32gb-dual-sim-gray/ Redmi 3S Pro xiaomi-mi.com/redmi-3s/xiaomi-…ro-3gb32gb-dual-sim-gray/ Καποιες διαφορες που εχω μαζεψει ειναι οι εξης: -ως προς την εσωτερικη μνημη (Redmi 3 Pro χρησιμοποιει eMMC 4.5.1 ενω το Redmi 3S χρησιμοποιει eMMC 5.1) -ως προς τον επεξεργαστη (Snapdragon 616 1.5GHz VS Snapdragon 430 1.4GHz) -ως προς τα γραφικα (Adreno 405 VS Adreno 505) -ως προς το λογ…
-
@linuxilakis @nipapa ευχαριστω για τις απαντησεις, θα ενημερωσω μολις δοκιμασω.
-
Παράθεση από Bazilepap: “Μέσω του paypal πάντα αδερφέ Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα ενημερωσω εδω για την εξελιξη σε περιπτωση που ενδιαφερει καποιον. Ευχαριστω
-
Παράθεση από Bazilepap: “Παράθεση από Saloufardos: “Παράθεση από Bazilepap: “Δε ξέρω για vickmall αλλά από yeso521 εγώ με Eurobank κάρτα συνδεδεμένη με paypal αγόρασα κανονικά Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σ'ευχαριστω για την απαντηση. Αναμενω και την εμπειρια καποιου με Alpha. ” Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις βέβαια και με τη δικιά σου κάρτα Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @Basilepap Θα τα δοκιμασω ολα μεσα στη βδομαδα μαλλον. Απλα προτιμω μεσ…
-
Παράθεση από Bazilepap: “Δε ξέρω για vickmall αλλά από yeso521 εγώ με Eurobank κάρτα συνδεδεμένη με paypal αγόρασα κανονικά Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σ'ευχαριστω για την απαντηση. Αναμενω και την εμπειρια καποιου με Alpha.
-
Μια ερωτηση, αν ειναι offtopic συγγνωμη και παρακαλω να μεταφερθει. Απο Vickmall θα μπορω να παραγγειλω με καρτα alpha bank συνδεδεμενη με paypal ή θα πρεπει να κανω εμβασματα;
-
Παράθεση από alexmorak: “Το έφτιαξα, για κάποιο λόγο τo Google Play Services δεν είχε permissions για να πάρει την τοποθεσία μου. Ευχαριστώ πάντως φίλε μου που ασχολήθηκες. ” Μπορεις να διευκρινησεις με ποιον τροπο ενεργοποιησες τα permissions και λυθηκε το θεμα σου; Επισης, το Pokemon GO παιζει κανονικα και με AR; Ειναι ενας απο τους λογους που γλυκοκοιταζω το Redmi Pro 3.