Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Led ειδοποιήσεων Οκ.... Θερμοκρασία Οκ.... Μπαταρία Οκ...πιο γρήγορος καθαρισμός Ram.. Πιστεύω ότι αν έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση, factory reset και τα σχετικά από την πρώτη miui 8 τότε και οι υπόλοιπες θα πάνε ρολόι.... Η εγκατάσταση έγινε από την επιλογή πακέτου αναβάθμισης..forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15563/
-
Μπήκε χωρίς κανένα πρόβλημα στο redmi 3.. Ευχαριστούμε την ομάδα και πάλι.... Γουστάρουμε αναβαθμίσεις γι αυτό και πήραμε xiaomi.... Είναι πυροβόλα..
-
Ατο που δεν βρηκα πουθενα εινα αυτο.. υπαρχει η τσαμπα κανω scanner το κινητο και χαθηκε και η εφαρμογη τηλεχειριστηριο με το IR forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15396/
-
πολύ καλή δουλειά. . Όλα μπήκαν τέλεια....
-
nice phone I like it Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone
-
τωρα μετα απο τοσα φλασαρισματα εκανα τα backup Μου... το θεμα ειναι σε ποια να μεινω τελικα?? με τοσες ρομ στην πιατσα δεν ξερεις ποια να βαλεις...
-
εγώ πάντως είχα 7.3.1.0 πήγα να βάλω την 7.3.2.0 και εκεί κόλλησαν όλα... Πήγα να βάλω πάλι την 7.3.1.0 και τίποτα αναγκαστικά μετά φόρτωσα πάλι από την αρχή με τον υπολογιστή την κινέζικη developer και φτου ξανά όλα από την αρχή.... Τελικά έβαλα την 7.3.1.0 γιατί με την 7.3.2.1 έχω την εντύπωση ότι δεν είχε καλό σήμα 3G εντός σπιτιού έπιανα ικανοποιητικά ενώ μετά όχι γι αυτό ξανά γύρισα στην 7.3.1.0. Εν το μεταξύ κάποια δόση γύρισα στην 7.2... Και δεν αναγνώρισε SIM και Wi-Fi έτυχε σε κανένα όλ…
-
εγώ πάντως είχα 7.3.1.0 πήγα να βάλω την 7.3.2.0 και εκεί κόλλησαν όλα... Πήγα να βάλω πάλι την 7.3.1.0 και τίποτα αναγκαστικά μετά φόρτωσα πάλι από την αρχή με τον υπολογιστή την κινέζικη developer και φτου ξανά όλα από την αρχή.... Τελικά έβαλα την 7.3.1.0 γιατί με την 7.3.2.1 έχω την εντύπωση ότι δεν είχε καλό σήμα 3G εντός σπιτιού έπιανα ικανοποιητικά ενώ μετά όχι γι αυτό ξανά γύρισα στην 7.3.1.0. Εν το μεταξύ κάποια δόση γύρισα στην 7.2... Και δεν αναγνώρισε SIM και Wi-Fi έτυχε σε κανένα όλ…
-
1. εχω την εντύπωση ότι το τηλέφωνο με την 7.3.1.0 είναι πίο αργό στο νά ανοίξει πολλές εφαρμογές... Έκανα κάτι λάθος ή το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Αν θέλω να γυρίσω στην 7.2.7.0 γίνεται? Για το. Redmi 3 ολα καλα.. Μετά από λίγη ώρα ξεκόλλησε και πάει πάλι τρένο...
-
ευχαριστω παιδιά... Έκανα την αναβάθμιση κάι όλα οκ....
-
ερωτηση... Έχω την stable 7.2.7.0 την Ελληνική εάν θελησω νά βάλω την 7.3.1.0 πρέπει νά κάνω factory reset και ξανά πέρασμα όλα από την αρχή??