Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 101.

• Εβαλα στο mi cloud να κάνει συγχρονισμό στο άλμπουμ εδώ και πολλές ωρες και έχω την παρακάτω εικόνα. Προφανώς δεν μπορεί οι χιλιάδες φωτογραφίες που έχω να είναι τόσα λίγα mb. Εκτός αν αργεί τοσοοοο πολύ να κάνει συγχρονισμό!

• Ευχαριστώ πολύ! 2 ακόμη ερωτήσεις: 1)Έχω ήδη βάλει τους drivers την προηγούμενη φορά με βάση τον οδηγό που γράφεις. Χρειάζεται να το ξανακάνω; 2)Όταν μπει η fastboot rom θα σβηστεί το προηγούμενο twrp και δεν υπάρχει θέμα όταν βάλω το καινούριο;

• Εχω ένα πιο παλιό twrp (3.1. κάτι). Και έχω πολλές απορίες βασικά! Υπάρχει κάποιος αναλυτικος οδηγός για όλα αυτά που γράφεις;

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από tzimis: “Δεν είμαι vip μέλος και η τελευταία είναι πολύ παλιά! ” Δεν έχει να κάνει , οι xtrv είναι για όλους VIP και μή.Τσίμπα την τελευταία developer xtrv aroma για Capricorn. Loading site please wait... ” Εχω ήδη xtrv rom dev. Οπότε μπορώ απευθείας να περάσω από πάνω ή προτείνεις καθαρή εγκατάσταση; Και μια ερώτηση ακόμη. Μπορώ να κάνω backup τις φωτό και τα αρχεία γενικά στο twrp ή πρέπει να τα σώσω στον υπολογιστή;

• Δεν είμαι vip μέλος και η τελευταία είναι πολύ παλιά!

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από tzimis: “Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να αλλάξω rom αλλά βαριόμουν να ξαναστήσω το κινητό από την αρχή. Αφού μάλλον δεν θα το αποφύγω αυτό πλέον ποια rom μου προτείνετε να βάλω; Έχω εδώ και ένα χρόνο (από την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό) την 7.7.20 beta ” σε καταράστηκε η καινούρια ρομ που το σκεφτόσουν κ δεν την σβουντούραγες!! ” Να τη σβουντουρίξω τώρα λες;;;; Ποια εννοείς καινούρια;

• Παράθεση από NasDriver: “Για ρομ θα σου πουν παιδιά που την έχουν σαν συσκευή ” Παιδιά καμιά ιδέα για rom;;

• Επειδή δεν βλέπω να βρίσκω άκρη ποια rom μου προτείνετε να βάλω πριν το στήσω από την αρχή; Με ποια rom θεωρείτε ότι το κινητό δουλεύει καλύτερα;

• Παράθεση από NasDriver: “Μπες TWRP > wipe > advance wipe > επέλεξε τα cache + dalvik cache > swipe to wipe μήπως και... ” Τίποτα! Ακριβώς τα ίδια με πριν

• Παράθεση από NasDriver: “Μπες TWRP > wipe > advance wipe > επέλεξε τα cache + dalvik cache > swipe to wipe μήπως και... ” Δεν έχω υπολογιστή κοντά μου. Θα τα νοανβ το απόγευμα και ενημερώνω!

• Παράθεση από NasDriver: “Με ποια ρομ είσαι ? Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο ? ”

• Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να αλλάξω rom αλλά βαριόμουν να ξαναστήσω το κινητό από την αρχή. Αφού μάλλον δεν θα το αποφύγω αυτό πλέον ποια rom μου προτείνετε να βάλω; Έχω εδώ και ένα χρόνο (από την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό) την 7.7.20 beta

• Παράθεση από NasDriver: “Ίσως να έκανε επαναφορά κάνα αντίγραφο αρχική οθόνης με αποτέλεσμα να τις σβήσεις όλες Είναι η πρώτη φορά που ακούω να γίνεται κάτι τέτοιο ” Και προφανώς δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς πλέον..!!

• Στις εφαρμογές δεν υπάρχουν όσες σβήστηκαν απο την αρχική οθόνη. Φωτό, βίντεο, επαφές τα έχω όλα

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από pavlidisc: “Ρε μήπως ενεργοποιήθηκε κάνα 2nd Space; Κάνας 2ος λογαριασμός; Το κάνει αυτό η MIUI, δεν το κάνει; ” Για δες και αυτό, Ρυθμίσεις > Δεύτερος Χώρος, μήπως έχει ενεργοποιηθεί... ” Όχι!

• Ειναι συνδεδεμένο! Καμιά ιδέα για το τι κάνουμε από δω και πέρα;

• Έτσι νομίζω. Αυτά μου βγάζει:

• Παράθεση από amavroudis: “Για δες μέσα στο google. Είσαι συνδεδεμένος; ” Τι ακριβώς εννοείς;

• Παράθεση από NasDriver: “Αν κρίνω από τις 5-6 οθόνες που έχει, δεν πρέπει να έκανε επαναφορά...αλλιώς θα σου είχε βγάλει τις βασικές 2. Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση μήπως απλά έχει κολλήσει ? ” Εκανα επανεκκίνηση και δεν άλλαξε κάτι!

• Αυτή είναι η αρχική οθόνη που μου έβγαλε. Ήταν γεμάτη πριν ενώ τώρα λείπουν σχεδόν όλα. Έχει βέβαια το fb και το twiter. Αν ήταν επαναφορά εργοστασιακών δεν θα έσβηναν και αυτά;