Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 101.
-
Θεωρείς πως αν έχουμε περάσει την παλιά και είναι οκ, υπάρχει λόγος να περάσουμε και αυτή;
-
Παράθεση από Thanos Kinigos: “Παράθεση από tzimis: “Και η τελευταία ερώτηση: να επιλέξω την τελευταία stable ή κάποια προηγούμενη έκδοση είναι προτιμότερη;; Ευχαριστώ! ” Δοκίμασε την 7.7.6 που έχει και την νουγκατίνα... ” Μήπως να περάσω την 7.7.20 που πέρασαν κάποια παιδιά και λένε ότι είναι μια χαρά;;
-
Το καταλαβαινω οτι ειναι πλεονεκτημα και θα το ξεκλειδωσω. Αφου το ξεκλειδωσω, το θεμα με το edl δεν θα πρεπει να με απασχολει; δεν ξερω γι'αυτο ρωταω! Επισης μου ειχαν προτεινει 7.7.6 xtrv stable, εσυ θεωρεις καλυτερη την αντιστοιχη dev;
-
Παράθεση από makis1024: “ξεκλειδώνει πρώτα για να πάει σε global rom ” Αν καταλαβα καλα εσυ προτεινεις να παω σε official global;;
-
Αρα προχωραω κανονικα στο φλασαρισμα της rom;
-
Οχι!! Δεν κανει τιποτα!
-
Ναι. Οταν δινω adb reboot bootloader το κινητο μπαινει σε fastboot. Μονο στο edl βγαζει error
-
Εχω mi5s και εχει official china stable 8.5.3.0 την τελυταια δηλαδη. Σ'αυτη την περιπτωση το αφηνω ετσι ή κανω κατι αλλο;
-
Καλημέρα. Έκανα εγκατάσταση για qualcomm, το αναγνωρίζει κανονικά το κινητό αλλά όταν δίνω εντολή για edl το κινητό δεν κάνει τίποτα και στη γραμμή εντολών μου βγάζει "no devices/emulators found" Τι μπορεί να συμβαίνει;
-
Καλησπέρα! Ήρθε η ώρα να περάσω την ελληνική ρομ στο mi5s μου. Πήρα άδεια για ξεκλείδωμα και θα το κάνω το βράδυ. Πρόσφατα είχα περάσει ελληνική στο redmi pro της γυναίκας μου. Τους drivers τους είχα περάσει χρησιμοποιώντας τον οδηγό του @George Kaggelaris. Οπότε με τον ίδιο οδηγό θα περάσω και για qualcomm. Η χαζή ερώτηση είναι αφού έχω ήδη φάκελο adb με το twrp μέσα (από το redmi pro) είμαι οκ ή πρέπει να κατεβάσω το twrp που αναφέρεται στο παρόν νήμα;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tzimis: “Σε περίπτωση που βάλω ελληνική και αργότερα θελήσω να δοκιμάσω official global ειναι εύκολη η διαδικασία; ” Με άδεια ξεκλειδώματος ενεργή θα είναι απλά 10 λεπτά απο την ζωή σου... ” Τι εννοείς "ενεργή άδεια";; Κάνω αίτηση ξεκλειδώματος, παίρνω άδεια, ξεκλειδώνω, περνάω ελληνική με την οποία παραμένει ξεκλείδωτο. Χρειάζεται κάποια ενέργεια για να παραμείνει ενεργή;;;
-
Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και κάποιες μέρες έχω παραλάβει και το δικό μου Mi5s. Απίστευτη εμφάνιση!! Λόγω δουλειάς όμως δεν πρόλαβα να ασχοληθώ μαζί του. Είδα μόνο ότι φοράει official china stable και έχει ota update ειδοποίηση για την επόμενη official china stable. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το ποια ROM θεωρείται καλύτερη για το κινητό μας!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΓιώργο, σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου! Τελευταια ερώτηση: ποια ρομ να της βάλω; Ψάχνοντας δεν βρήκα stable για το omega. Η γυναίκα μου χρειάζεται μια σταθερή ρομ χωρίς bugs γιατί την έχουν κουράσει τα κολλήματα της κινεζορομ. Δεν την ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΑρα από το οδηγό για το flash δεν θα χρειαστώ τα "adb.zip" και Universal Adb Drivers". Θα χρειαστω μονο το twrp, το mipcsuite και τη rom, σωστα;;