Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 101.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαιδιά ήταν κλειδωμένο σίγουρα. Το είχα τεστάρει. Δοκίμασα με τη rom που είχε και ξεκλείδωσε. Και μάλιστα αμέσως!!!! Στην αρχή μου ζήτησε να κάνω upgrade το unlock tool και φοβήθηκα ότι θα πρέπει να περιμένω τις 72 ώρες που ανέφεραν και άλλοι συνφορουμίτες. Τελικά δεν χρειάστηκε. Ξεκλείδωσε σε 10 δευτερόλεπτα. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας. Οπότε τώρα προχωράω σε ελληνική ρομ. Απλά επειδή είχα περάσει τους drivers από αυτό τον οδηγό με επιτυχία: Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για …
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39346/ =============== Ιουν 29th 2017, 10:26pm =============== Αυτή είναι η rom. Λες να δοκιμάσω να ξεκλειδώσω με αυτή;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Μα δεν μπορείς δυστυχώς πρέπει πρώτα να δεις τον bootloader εάν είναι κλειδωμένος ή όχι και μετά θα προχωρήσεις ανάλογα Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω κάνει έλεγχο και είναι κλειδωμένος. Έχω περάσει όλους τους drivers στο pc και αναγνωρίζεται κανονικά. Άρα ο μόνο τρόπος να περάσω china developer για να ξεκλειδώσω είναι με spflash tool;;;
-
ΜήνυμαΔεν έχω το κινητό μπροστά μου για να ανεβάσω screenshot. Είναι unofficial όμως, το ξέρω αυτό. Ακολούθησα τα βήματα όπως περιγράφονται στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος. Ακριβώς επειδή δεν έχω official προσπάθησα να περάσω την china developer μέσω updater για να ξεκλειδώσω και να περάσω μετά τη δική μας.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη την παρέα!! Αφορά το redmi pro της γυναίκας μου. Αφού ταλαιπωρήθηκα αρκετές μέρες κατάφερα να βάλω σωστά τους drivers, έχω ήδη πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα από την xiaomi, κατέβασα την τελευταία china developer rom, την κάνω αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη του κινητού, πηγαίνω μέσω updater και όταν επιλέγω το αρχείο .zip μου βγάζει μήνυμα: "αδυναμία επαλήθευσης πακέτου ενημέρωσης" Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;;;
-
Στο πρώτο τεστ κανονικά ανοιχτό και σε MTP Στο δεύτερο σε fastboot μέσω cmd Στο τρίτο το συνέδεσα σβηστό και μετά το αποσύνδεσα και έκανα προβολή κρυφών... Όπως ακριβώς τα περιγράφει ο οδηγός
-
Έκανα την εγκατάσταση και έκανα και όλα τα τεστ. Στο πρώτο αναγνωρίστηκε ως adb interface και ως φορητή συσκευή Στο δεύτερο αναγνωρίστηκε ως android bootloader interface αλλά πάνω γράφει kedacom usb decice (φαντάζομαι δεν πειράζει) Το πρόβλημα είναι στο τρίτο όπου στις θύρες γράφει μόνο Preloader USB VCOM Port
-
Ειλικρινά σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολείσαι από το πρωί με τις απορίες μου αλλά δεν ξέρω πως να το ελέγξω αυτό
-
Εννοείς να προχωρήσω σε εγκατάσταση των drivers χωρίς να είμαι σε test mode; Ναι έχω φορητό
-
Τίποτα. Μετά το reboot ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά
-
Προχώρησε κανονικά. Έχω windows 10 home
-
Το δοκίμασα 2 φορές και δεν γράφει τίποτα. Ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή και αφού βεβαιωθούμε ότι έχει απενεργοποιηθεί ο έλεγχος ψηφιακής υπογραφής και έχουν μπει τα Windows σε τρόπο λειτουργίας ελέγχου (Test Mode) τρέχουμε ξανά το αρχείο xdi_1.x.x.exe. ” Καλησπέρα! Πως ακριβώς βεβαιωνόμαστε ότι έχει απενεργοποιηθεί ο έλεγχος ψηφιακής υπογραφής και ότι είμαστε σε test mode. Γιατί ακολουθώντας τα βήματα μετά το reboot νομίζω ότι ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής.
-
Ευχαριστώ πολύ. Το κατάλαβα. Έχω βρει όλους τους σχετικούς οδηγούς. Έκανα ήδη αίτηση και εγκρίθηκε. Απλά είχα παρανοήσει το θέμα με τους drivers. Επειδή το remdi pro είναι της γυναίκας μου και εγώ περιμένω να φτάσει το mi5s που παρήγγειλα από το πρόγραμμα σου θα περάσω φαντάζομαι τους drivers και για mediatek και για qualcom. Σωστά;
-
Το ξέρω αυτό. Απλά η ερώτηση είναι αφού έχω περάσει drivers όπως ακριβώς έλεγε το tutorial και μου αναγνώρισε το κινητό, για να περάσω τους δικούς σου πρέπει να διαγράψω τον προηγούμενο adb φάκελο; Και μπορώ απλά να περάσω τους drivers χωρίς να χρειάζεται να τρέξω τα tests που αναφέρεις στο πρώτο link; Ή μήπως πρέπει να τα κάνω ακριβώς από την αρχή όπως τα γράφεις; Έχω μπερδευτεί λίγο!
-
Καλησπέρα! Αφορά το redmi pro της γυναίκας μου. Φοράει την κλασική fake κινέζικη rom και είχε κάτι θεματάκια με το σήμα. Είχε mi account συνδεδεμένο με τον αριθμό τηλεφώνου. Το έκανα κατάργηση και της έκανα καινούριο με το e-mail της (είχα διαβάσει ότι είναι προτιμότερο). Έκανα έλεγχο για τον bootloader με τη βοήθεια του tutorial: youtu.be/C6q_l0iJ8fQ Όλα καλά! Το αναγνώρισε, ήταν κλειδωμένος, έκανα αίτηση και μου ήρθε έγκριση μέσα σε 3 ώρες. Οπότε έρχομαι στο συγκεκριμένο νήμα και διαβάζω από τ…