Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
προβλημα με καμερα
ΜήνυμαΠαράθεση από Germak: “Παράθεση από trikalos_1977: “καλημέρα παιδιά, τελικά χθες το βραδύ πέρασα την ρομ 8.10.25 beta αλλά η κάμερα εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μάλλον είναι εα συσκευής και όχι λειτουργικό. ” Δεν είναι θέμα συσκευής διέγραψες από το twrp to persist κατά λάθος και δεν διαβάζει τις κάμερεςκαι διάφορους άλλους αισθητήρες. Με απλό flasarisma rom δεν θα διορθωθεί γιατί απλώς δεν φλασαρετε το persist όσες rom και να δοκιμάσεις.πρεπει να κανείς ένα κολπάκι για να στο φλασαρει. Θα χρει…
-
προβλημα με καμερα
Μήνυμακαλημέρα παιδιά, τελικά χθες το βραδύ πέρασα την ρομ 8.10.25 beta αλλά η κάμερα εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μάλλον είναι εα συσκευής και όχι λειτουργικό.
-
προβλημα με καμερα
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “antirollΗ τελευταία dev Rom για το mi 8 είναι Android 9 αυτή που έχεις είναι 8 καλύτερα να περάσεις dev 8 oreo απλώς να κοιτάξεις το antiroll back ” antiroll μου βγαζει αυτο?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59639/
-
προβλημα με καμερα
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Η global developer έχουν ελληνικά πια stable έχεις την τελευταία oreo ” Εχω την 10.0.3.0
-
προβλημα με καμερα
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Δηλαδή και στις 2 κάμερες back, front δεν ανοίγουν (μαύρη οθόνη)?, με το miFlash (clean all) ξανά πέρασε Rom αλλά κάποια άλλη developer Rom και αν δε λυθεί το πρόβλημα είναι κάπου αλλού και όχι στο software ” Ναι μαύρη οθόνη !!! ξέρεις κάποια developer Rom που να έχει ελληνικά και να είναι οκ?
-
προβλημα με καμερα
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Για κάνε και τα τεστ στο cit. Ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 στο kernel και τεστ τις κάμερες ” Το έκανα σε όλες της κάμερες και μου έβγαλε σε όλες μήνυμα Fail !!!
-
προβλημα με καμερα
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Factory reset από stock recovery , σαν τελευταία λύση , εάν δεν πιάσει αναγκαστικά fastboot global ROM με mi flash και επιλογή clean all, όχι clean all and lock. ” Τα έκανα όλα αυτά που γράφετε όλοι και έχω κάνει 3 φορές φλασαρισμα της ρομ με επιλογή clean all και δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα.
-
προβλημα με καμερα
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής κάμερα δοκίμασες; ” ναι το εκανα και τιποτα
-
προβλημα με καμερα
ΜήνυμαΚαλησπέρα, χθες επιχείρησα να περάσω root και τελικά δεν τα κατάφερα και μου κόλλαγε το τηλέφωνο συνέχεια στο recovery. Αποφάσισα να ξανά φλασαρω την ρομ για να ξεμπλοκάρει, είμαι ξεκλειδωτος με δικό μου λογαριασμό και έχω την global stable. Όλα καλά αλλά τώρα δεν μπορεί να δει καθόλου την κάμερα ? πατάω την εφαρμογή της κάμερας και όλα είναι μαύρα και δεν μπορώ να πατήσω κάποιο κουμπί μέσα στης ρύθμισης της κάμερας. Και στο τέλος βάζει μήνυμα (Σφάλμα Κάμερας, αδυναμία σύνδεσης με κάμερα ) ξανά …
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από trikalos_1977: “Καλημέρα, για να καταλάβω η global έχει ελληνικά όπως αυτή που είχε έρθει από banggood? ” Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα σου. Ξέρω μόνο ότι ξεκλείδωσες με δικό σου Mi λογαριασμό. Η global rom έχει προεγκατεστημένο το play store και την ελληνική γλώσσα. Από εκεί και πέρα αν δεν ασχολείσαι με την συσκευή αρκετά βάλε global stable αν σε αρέσει να ασχολείσαι και να παίρνεις νωρίτερα τα νέα καλούδια της xiaomi βάλε την global beta. Η οποία έχει μι…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από spideman3: “Βλέπω την ΠΑΟΚάρα μου τώρα. ” ωωωπππππ. Ξεχάστηκα... ” Να ορίστε ο άνθρωπος ήθελε την global και εγώ τον πρότεινα την ελληνική rom. Ευτυχώς που απάντησε ο @chrisnik . ” Βλέπω την ΠΑΟΚάρα μου τώρα. Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από spideman3: “ ” ωωωπππππ. Ξεχάστηκα... ” Να ορίστε ο άνθρωπος ήθελε την global και εγώ τον πρότεινα την ελληνική rom. Ευτυχώς που απάντησε ο @chrisnik . ” Καλημέρα,…
-
Που βρίσκω τα βήματα ένα ένα για να περάσω και πως την global με τα ελληνικά.
-
Παράθεση από amavroudis: “Κλειδώσεις και ξεκλείδωσες με δικό σου λογαριασμό; ” Ναι
-
Καλησπέρα παιδιά, τώρα είμαι έτυμος να περάσω την global την επίσημη?
-
Παιδιά όταν φλασαρουμε την κινεζική θα σβήσουν φωτογραφίες και αλλά αρχεία που έχουμε στο κινητό?
-
Καλημέρα παιδιά, σκέφτομαι και εγώ να γυρίσω στην κινεζική σταθερή rom. Υπαρχή τρόπος να κάνω backup εφαρμογές και ρύθμισης εφαρμογών, για να μην καθωμε και τα στήνω όλα από την αρχή.