Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
παιδια ξανα καλησπερα. εγω παντως εχω παρα πολλα προβληματα και κατα την γνωμη μου σοβαρα προβληματα με τις 2 τελευταιες αναβαθμισεις.ειδικα το wifi.κολλαει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. μεχρι και rooter στο σπιτι αλλαξα γιατι νομιζα οτι φταει εκεινο. αποσυνδεεται μονο τοθ και ξανα συνδεεται. αν κανεις voip κληση επισης επειδη δεν εχει εικονα κλειδωνει και παλυ κοβει το wifi. στην βιντεοκληση ειναι λγο καλυτερα τα πραγματα αλλα και παλθ χανει την συνδεση και απανερχεται μετα απο 2-3 δευτερολεπτα. επισης αν εχεις σ…
-
να κανω ενα back up και να το ξαναβαλω εννοεις?
-
παιδια καλησπερα. παρατηρησα οτι απο καποιο σημειο και μετα με τις αναβαθμησεις υπαρχουν προβληματα. σημερα μετα απο ακριβως ενα χρονο που εχω το κινητο ειναι η πρωτη φορα που εκανε επανεκκινηση 2 φορες την ιδια μερα. ειναι εδω και αρκετο καιρο που εχει μικροπροβληματα αλλα επιδη ειναι developer οι rom δεν εδινα σημασια. η γνωμη σας για να ειναι απροβληματιστο και να δουλευουν ολα οπως πρεπει ειναι να κατεβασω μια stable και να εχω το κεφαλι μου ησυχο?
-
πιαδια καλησπερα. τωρα τελευταια εχω παρατηρησει μερικα προβληματα. καταλαβαινω οτι εχει αρχισει και γινεται πιο αργο και κανει κολληματα που πριν δεν εκανε. δεν μπορω να καταλαβω αν φταει η αναβαθμιση ή η συσκευη. το backup το αρχειο αν το βαλω στον υπολογιστη μετα θα μπορω να το περασω ξανα στη συσκευη? επισης εχει αλλαξει και το recovery. πλεον βγαζει μονο τα wipe clear και δεν εχω (νομιζω) το dual boot
-
παιδια καλησπερα.μια ROM που βρηκα πριν λιγο για MI3W V6 δεν ισχυει τελικα?
-
εχει το 1+1 τετοιο νομιζω. Ωραια. ευχαριστουμε παιδια και μπραβο σας.για την 24 rom να περιμενω να την κατεβασω αυριο?
-
αρα ακολουθουμε την γνωστη διαδικασια μεχρι τωρα? και μια ερωτηση τωρα που δωθηκαν κωδικοι για τον kernel να περιμενουμε αλλαγη σε κατι?
-
kernel
Μήνυμαπαιδια καλησπερα. συγνωμη για την ερωτηση γιατι δεν ξερω αν εχει ξαναγινει θεμα αλλα δεν ξερω τι ειναι ο kernel.ειδα οτι η mi το ξεκλειδωσε αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι, πως δουλευει και τι κανει.
-
καλησπερα παιδια χρονια πολλα και συγχαρητηρια! μολις κατεβασα την τελευταια και το πρωτο πραγμα που ειδα ειναι οταν κατεβασεις την οθωνη στις συντομευσεις εκει ειναι ξανα στα αγγλικα. δεν δυσκολευει καπου αλλα ειπα να το αναφερω να προσπαθησω και εγω να βοηθησω λιγο! καλη συνεχεια!
-
Ενταξει καλη η προετοιμασια αλλα πως προχωραω τωρα? Μονο το recovery μου ανοιγει
-
παιδια καλησπερα. μολις εκανα μια πατατα μολις. εχω το MI 3W και το εκανα factory reset. Τωρα ισχυουν τα ιδια μολις κατεβασω την αναβαθμιση? και πως μπορω να τα σβησω ολα οτι εχει μεσα?