Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
Καλησπέρα! Εχω βάλει στο Note Pro μου την Stable 7.2.1.0 για πρώτη φορά μέσω υπολογιστή με ADB εντολές όπως αναφέρεται στον οδηγό σας. Είδα σήμερα στο Facebook ότι στη νέα λίστα με τις Stable 7.2 έχει βγεί η 7.2.4.0 . Η ερώτηση είναι αν πρέπει να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία με το PC ADB κτλ ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος? Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα σας! Έχω το κινητό όπως μου ήρθε από Vickmall, με μία stable rom ΜΙUI 77.00.55.00(LXHCNCI) που δεν δουλεύει το MI Account ούτε MI Cloud και σαν αρχάριος σκέφτομαι να βάλω την xiaomi-miui-hellas-5.1_leo_Stable-V7.2.1.0.zip . θέλω να ρωτήσω αν αυτός ο οδηγός είναι μόνο για developer ή κάνει και για stable roms? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gusgen: “Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα το Note Pro. ” To πρόλαβες είναι σχετικό, αφού σίγουρα θα έχει αρκετή πτώση στην τιμή του τώρα... ” Πάντως 2 εβδομάδες μετά η τιμή είναι ίδια στο Vickmall.
-
Καλησπερα.Έχω το Note Pro όπως μου ήρθε από Κίνα και προσπάθησα να περάσω την stable που έχετε στην αρχική σελίδα μέσω του updater. Ενω ξεκινησε κανονικα μου εβγαλε verification signature failed. Το κινητό έχει την stable 7.0 που δείχνει στο attachment. Μια βοήθεια παρακαλώ πριν το πετάξω. Έκανα μεγάλο λάθος που πήρα Xiaomi. Και δεν γίνεται root και είναι και χάλια το λειτουργικό, γεμάτο κινέζικες εφαρμογές!
-
Το πήρα 340 Δεκεμβριο! Και δεν ξέρω πόσο πολύ θα πέσει με τέτοιο αντικαταστάτη!
-
Μεγάλη πατάτα!!! Γιατί να το πάρει κάποιος? Για τον λίγο πιο γρ'ηγορο επεξεργαστή? Τι να την κάνω την 5.15 και 1920χ1080???? Αυτό είναι ναυαρχίδα??? Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα το Note Pro.
-
Και απο εμένα ένα like!