Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Παιδιά καλησπέρα ... Θα ήθελα τα φώτα σας. 1.Έχω την εκδοσή XTRVbeta2-7.3.16 | Beta και εγκατεστημένο το twrp. Όταν βάζω το κινητό σε recovery mode κάνει restart και επιστρέφει στην αρχική οθόνη . Δεν με βγάζει στη αρχικη του twrp. 2.Θελω να εγκαταστήσω την official rom , οπως είχα προαναφέρει πριν 3-4 μερες και θελω για αυτο τον λόγο το Link απο τον οδηγό. Ευχαριστώ πολύ Βασίλης Υ.Γ. Το κινητό μετα απο μερικες μέρες λειτουργίας τρωει κολληματα με την συγκεκριμένη rom . Το αντιμετωπίζω μόνο εγώ?
-
Ευχαριστω Μακη ... Κατεβασα την official και θα επιλεξω ενα απο τους 2 τροπους. Παράθεση από makis1024: “Αφού θα το δώσεις έτσι και αλλιώς και ο άλλος που θα το πάρει δεν θα μπαίνει twrp βάλε official global stable με mi flash και δώσε το. Πολύ πιο εύκολη διαδικασία. ” Αυτο ειναι το καλυτερο Μακη. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιησει ποτε αρα καλυτερα να παρει την official global !!
-
Καλησπέρα σε ολους Θα ηθελα καποιος να μου πει ποια διαδικασια πρεπει να ακουλουθησω ωστε να περασω την official rom στο κινητο. Θα το δωσω σε ενα φιλο και θα ηθελα, να μπορει αυτοματα, να περναει ολες τις ενημερωσεις . Το κινητο τωρα διαθετει την MUI 8 by xiaomi-miui.gr XTRVbeta2 7.3.2 | Beta. Ειναι to redmi note 3 pro 16gb
-
Καλησπέρα παιδια. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας σε κάτι που έχει προκύψει . Ενώ φαίνεται συνδεδεμένο το κινητό μου στον υπολογιστή , προσπαθώ να αντιγραψω το αρχείο της καινούρια rom αλλά μου βγάζει μήνυμα " Χ Δεν είναι δυνατή ή αντιγραφή του στοιχείου Ή συσκευή έχει σταματήσει να αποκρίνεται ή έχει αποσυνδεθεί . " Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα και απο μενα ... Μολις καταφερα να περασω την ελληνικη Rom σε ενα redmi note 3 pro 16gb χωρίς να ανατιναχτεί το τηλεφωνο μου Πρωτα απ'ολα να ευχαριστησω το φίλο μας τον geoanto555 για την πολυτιμη βοήθεια του και δευτερον να δωσω συγχαρητηρια σε όλους για την καταπληκτικη δουλεια που εχουν κανει σε αυτο το forum. Τις επομενες μερες θα πω τις εντυπωσεις μου αν και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι οι καλύτερες...
-
Ευχαριστω Geo ...
-
Καλημερα Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι γίνεται με το MI pc suite ? Προσπαθώ να κάνω backup αλλα μου βγαζει μήνυμα οτι δεν γίνεται Ευχαριστώ