Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
Εγω πάντως με TWRP Mauronofrio δεν είχα θεμα.. Με εχει βολεψει επειδή ήταν και η μόνη που μου κάνει decrypt χωρίς άλλες διαδικασιες..
-
Ολα εντάξει και με τα gestures ευχαριστώ παιδια...
-
Παράθεση από sksnpl: “Σε K20 PRO με TWRP Mauronofrio που τώρα έχει την προηγούμενη dev rom, λέω να κάνω εγκατάσταση μέσα από το recovery.. Τι λέτε; ” Ολα ενταξει.. περάστηκε κανονικά μέσα από το recovery με wipe cache και d.cache.. Το μόνο μου πρόβλημα ειναι ότι δεν δουλεύουν για κάποιο λόγο τα gestures πλήρης οθόνης, οπότε αναγκαστικά έχω ανοίξει τα πλήκτρα.. Καμία ιδέα;; Ευχαριστούμε πολύ!
-
Σε K20 PRO με TWRP Mauronofrio που τώρα έχει την προηγούμενη dev rom, λέω να κάνω εγκατάσταση μέσα από το recovery.. Τι λέτε;
-
Όλα εντάξει σε K20 Pro.. Το μόνο θέμα που εντόπισα είναι ότι στις ρυθμίσεις ήχου δεν μου αποθηκεύει καποιες επιλογές μου.. Τις κρατάει για λίγο και έπειτα χωρίς restart ή οτιδήποτε γυρίζουν στις εργοστασιακές..
-
Ευχαριστω πολύ.. Όταν υπάρξει χρόνος για backup και στήσιμο της συσκευής απ' την αρχή θα προχωρήσω με format data.. Προς το παρόν μένω με την 9.11.22.... Ένα ερώτημα που έχω βέβαια, είναι το πώς είχε περαστεί αυτή η rom που έχει τώρα πάνω το τηλέφωνο, εφόσον ειναι κρυπτογραφημένο το Data Partition..;;;
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Τώρα που καταλάβαμε το προβλημα, τι μου προτείνετε να κάνω .;;
-
Storage sdcard.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65864/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65865/
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από sksnpl: “ ” εκτός απ το zip θα 'πρεπε να έχεις και ένα αρχείο MD5χωρίς αυτό δεν επαληθεύεται η rom αν το zip έχει κατέβει σωστά, μπορείς να το εγκαταστήσεις και απ το TWRP δες αν ανοίγει το zip ” Υπαρχει το αρχειο.. Τροποποίησηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65859/ Το προβλημα είναι ότι στο recovery δεν βλέπω κανένα από τα δυο... Ίσως είναι κάπου που δεν ξέρω.. Να πω επίσης ότι έχω κάνει καθαρισμό cache κ cache dev..
-
Καλησπερα σε όλους.. Μετά το μήνυμα για αναβάθμιση που μου ήρθε από την αυτοματοποιημένη εφαρμογη, έκανα κανονικά την διαδικασια κατεβάσματος του αρχειου έπειτα μετα την επανεκκίνηση με βγάζει στο recovery όπου δεν μπορώ να βρω το αρχείο.. Καμία ιδέα; Κάνω κάτι λάθος;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65854/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65853/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65855/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65858/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Atta…