Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.
-
Καλημερα σας. ακολουθησα κατα γραμμα τον οδηγο αλλα δεν βρισκει το adb κατα το αρχικο σταδιο ενω φαινεται να το σεταρει
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΟκ σας ευχαριστώ. Το αγόρασα από Ελλάδα και συγκεκριμένα από σκρουτζομαγαζο (cities market) με δύο χρόνια εγγύηση
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαιδιά το κατάστημα τι σχεση έχει????
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΣυγνωμμη παιδια λαθος, αλλα γνωριζει κανεις να μου απαντησει?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαok.ευχαριστω.εαν αιτηθω ξεκλειδωμα bootloader χανω την εγγυηση?επισης υπαρχει περιπτωση να περασω ρομ χωρις να χασω την εγγυηση?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμαimgur.com/AVd3muj
-
απο καταστημα στην αθηνα με δυο χρονια εγγυηση.
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμασε ευχαριστω και συγνωμη για το δευτερο ποστ. τα εχω κανει τα παραπανω εκτοσ τησ αιτησης του ξεκλειδωματος....εαν κανω αυτο το βημα χανω την εγγυηση???
-
Συγνωμμη υπαρχει περιπτωση να περασω ρομ χωρις να χασω εγγυηση?????
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαKαλησπερα στην παρεα και παλι.....ειμαι κατοχος redmi note 4 3/32 και θα ηθελα λιγο την βοηθεια σασ γιατι εχω χαθει.....υπαρχει ενας οδηγος με τα βηματα απο την παραλαβη του κινητου εως εγκατασταση αλλης ρομ?? οτι ειχα μεχρι τωρα ηταν με mediatek που την διαδικασια αλλαγης ρομ την επαιζα στα δαχτυλα...εδω ομως μου φαινεται πολυπλοκη......με τι ξεκινας?ποια ρομ φορας?ειναι μια συγκεκριμενη που μετα φορας αλλες απο πανω?
-
Καλως σας βρηκα λοιπον και εγω κατοχος της εν λογω συσκευης.Ομολογω οτι ερχομαι απο μια αρκετα καλη συσκευη ulefone power και περιμενω να δω πως θα παει το νεο αποκτημα....για αρχη δεν σκαλιζω τιποτα αν και με τρωει με τις ρομ αλλα οκ θα το δουλεψω πρωτα μαμα και μετα φανταζομαι οτι θα εχει και για αυτο ρομ.....καλως σας βρηκα λοιπον