Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• Παράθεση από spideman3: “Φοράς την 7.3 και σε κάνει τα reboot? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι μόλις σήμερα μου το έκανε, πρώτα έκανα flash 7.2.8 μετά με update σε 7.2.11 και τώρα 7.3 με ελάχιστα apps περασμένα και ούτε root δεν έχω κάνει

• Με αυτήν μου το κάνει μήπως να flasharw απο την αρχή και μετά την 7.3; Sent from my iPhone using Tapatalk

• Εδω και λίγες μέρες που έκανα το flash και το update στην τελευταία stable έχω βρει το κινητό 3-4 φορές να μου ζητάει το pin και λογικα εχει κάνει restart! Έχεις κανείς άλλος αυτό το θέμα; Χριστός Ανέστη κιόλας! Sent from my iPhone using Tapatalk

• Αν το θες μόνο και μόνο για να σβήσεις εφαρμογές συστήματος υπάρχουν διαφορά root unistallers στο store που κάνουν ακριβώς το ίδιο. Αν το θες για το πάγωμα των εφαρμογών δες το greenify που τις αδρανοποιεί και λειτουργεί και χωρίς xposed τουλάχιστον στα βασικά Sent from my iPhone using Tapatalk

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από grovolis: “Ευχαριστώ και τους δυο για την απάντηση! Άρα πάω απευθείας για την ελληνική! Απλά έχω το mi4 ισχύει και σε αυτό το μοντέλο ότι δεν χρειάζεται unlock? ” Ναι, τα cancro δεν έχουν κλειδωμένο bootloader. ” Σε ευχαριστώ πολύ όλα πήγαν άψογα, τώρα μπορώ να βάλω και την latest 7.2.11.0 αν δεν κάνω λάθος, μέσω του updater του κινητού?

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από grovolis: “Μια γρήγορη ερώτηση, κατέβασα την cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz και το Mi flash για να κάνω καθαρή εγκατάσταση από stock kitkat! Πρέπει να έχω κάνει unlock πρώτα από το site της Xiaomi για να γίνει το flasharisma? ” Το Mi3w δεν χρειάζεται unlock. Τώρα εφόσον είσαι σε KitKat νομίζω ότι πρέπει να κατεβάσεις την 5.12.17 EU για να σε δημιουργήσει το ένα partition και μετά την ROM που κστέβασες. Sent from my MI 3W us…

• Μια γρήγορη ερώτηση, κατέβασα την cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz και το Mi flash για να κάνω καθαρή εγκατάσταση από stock kitkat! Πρέπει να έχω κάνει unlock πρώτα από το site της Xiaomi για να γίνει το flasharisma?

• Καινούργιο Mi4 σε Android 6

grovolis - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα σας, Είμαι νέος χρήστης - και στο φόρουμ και σε Xiaomi συσκευές - μόλις σήμερα παρέλαβα από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα το Mi 4 LTE-CU (λέει στο about, είναι αυτό με 2GB Ram) και έχει Miui 7 stable (Kitkat 4.4.4). Θα ήθελα να βάλω την latest stable αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τους διάφορους τρόπους flasharismatos και αναβάθμισης. Με μια αναζήτηση που έκανα στο forum κατέληξα σε 2 links: 1)Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W​ 2)xiaomi-miui.gr/community/w…

• Καλησπέρα στην παρέα, είμαι ένας νέος κάτοχος Mi 4 μόλις μου ήρθε σήμερα! Για να μην κάνω καμιά πατάτα έχω κατεβάσει την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.2.11.0 από το forum και θέλω να την περάσω με clean install καθώς τώρα έχει Kitkat από την μάνα του. Είδα ότι προτείνετε πιο πάνω να γίνει μέσω του recovery xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ble-V7-2-8-0-twrp-GR-tgz/ αλλά όταν πατάω πάνω μου λέει ο σύνδεσμος δεν είναι έγκυρος! Υπάρχει περίπτωση να ανέβει ξανά?