Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 26.

• Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να κατεβάσεις μία fastboot rom...αποσυμπίεση...μέσα από τον φάκελο images, άρε το αρχείο persist.img και κάνε το flash από το TWRP > Install > image > στο partition persist ” Τελικα το προβλημα με τις καμερες το δημιουργησε το magisk μολις το εκανα install με twrp.Eκανα ξανα dirty flash την rom χωρις να εγκαταστησω το magisk 20.3 εκδοση και οι καμερες ανοιγουν κανονικα.Δε ξερω γιατι συμβαινει αυτο.Θα προσπαθησω να εγκαταστησω το magisk σε επομενη αναβαθμιση της …

• Καποιο link για fastboot rom για το mi 9t μπορεις να μου δωσεις NasDriver?να την κατεβασω απο το κινητο η' στον υπολογιστη?

• Καλημερα και απο μενα.Μετα την αναβαθμιση σε 20.2.27 στο mi 9t ξαφνικα δεν δουλευει ουτε η μπροστα ουτε η πισω καμερα και ουτε το φλας αναβει.Μου βγαζει σφαλμα και γραφει να κανω reboot.Το εκανα αλλα καμια αλλαγη.Εκανα και εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη της καμερας χωρις αποτελεσμα.Τι αλλο να κανω?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

chris_335 - - Recoveries

Μήνυμα

Ναι σωστα λαθος νημα.Παντως εκανα εκκαθάριση δεδομενων στην καμερα χωρις αποτελεσμα

chris_335 - - Recoveries

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα.Ειμαι ο μονος που μετα την σημερινη αναβαθμιση του mi 9t στην εκδοση 20.2.27 δεν μου ανοιγει η εφαρμογη της καμερας?Εκανα restart αλλα τιποτα.Επισης το wallpaper απεκτησε καπως πιο σκοτεινο χρωμα η' ειναι ιδεα μου?

chris_335 - - Recoveries

Μήνυμα

Ναι καταλαβα.Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες

chris_335 - - Recoveries

Μήνυμα

Thanks!Tωρα κατεβαζω μια stable rom απο xiaomi.eu την 11.0.2.0QFJCNXM.Αν παλι μου βγαλει το ιδιο θα κατεβασω αυτη που μου εστειλες

chris_335 - - Recoveries

Μήνυμα

Οταν λες fr?Tι ειναι?Δε βρισκω ομως xtrv rom για το mi9t.Τι πρεπει να κανω?δηλαδη οποια rom και να κατεβασω και κανω install με twrp δε θα μπουταρει?Τι πρεπει να κανω τοτε??

chris_335 - - Recoveries

Μήνυμα

ΔΕ βγαζει καποιο error να κοκκινησει κατι δηλαδη κατα την εγκατασταση.Ομως στο τελος μου γραφει no os installed!are you sure you wish to reboot?Και μολις πατησω οκ κολλαει στο redmi logo

chris_335 - - Recoveries

Μήνυμα

Βασικα μου γραφει no os installed!are you sure you wish to reboot?γιατι ομως δεν ολοκληρωνει την εγκατασταση??

chris_335 - - Recoveries

Μήνυμα

Ευχαριστω το εκανα και δουλεψε.Ομως οταν πηγα να περασω μια rom beta που κατεβασα απο xiaomi.eu κολλησε στο redmi logo

chris_335 - - Recoveries

Μήνυμα

το προβλημα ειναι οτι ειχα μεσα στον internal storage το magisk για να το φλασαρω αλλα δε βρισκω τιποτα στο internal storage.μου βγαζει κατι φακελους με περιεργα ονοματα οχι τους γνωστους φακελους του κινητου

chris_335 - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια.Αφου ξεκλειδωσα τον bootloader στο mi 9t εκανα εγκατασταση απο οδηγιες στο site την twrp 3.3.1-18-11-2019 by geoanto555.To προβλημα ειναι οτι οταν παω reboot to system δεν ανοιgει και κολλαει στο mi logo.Μπαινει κανονικα σε twrp και κανονικα σε fastboot.Στον internal storage ομως μου βγαζει κατι περιεργους φακελους οχι αυτα που εχει το κινητο.Επισης δε μπορω να μεταφερω καποια rom στο internal storage για να κανω μετα install με το twrp.Kαμια ιδεα?Το κινητο εχει global rom την ε…

• Παράθεση από amavroudis: “Ολα καλά. Να το χαρείς!!! ” Σ'ευχαριστώ.Όμως έχω εντοπίσει ενα προβληματάκι που δεν ξέρω αν φταίει το touch ή είναι θέμα λογισμικού.Μέρικες φορές χρειάζεται να πατήσω δεύτερη φορά για να ακούσει.Σα να κολλάει.Για παράδειγμα στο άλμπουμ αν πάω γρήγορα προς τα αριστερά μετά απο μερικές φώτο κολλάει και θέλει δεύτερη ή τρίτη φορά σπρώξιμο η φώτο για να πάει στην επόμενη.Το ίδιο ακριβώς έκανε και με την chinese rom.Δεν ξέρω αν το έχει και κανένας άλλος το ίδιο θέμα ελπίζω σ…

• Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο Κάνε και έναν έλεγχο του bootloader να δεις εάν κλείδωσε ή όχι ” Ειναι ξεκλειδωτο πειραζει?Το fingerprint παντως δουλευει αψογα.Επισης με την global rom ειναι ενα κλικ πιο αργο απ'οτι ηταν με την κινεζικη rom

• Παράθεση από fog: “Βάλε τη rom κατευθείαν στο C. Η διαδρομή να μην έχει κενά ή ελληνικούς χαρακτήρες. ” οκ αυτο ηταν το προβλημα παιδια με το που το εβαλα κατευθειαν στον c ολα ενταξει.Σε 5 λεπτα πηρε την global rom εκανε reboot και ειναι οκ με τα ελληνικα του και το playstore.Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας!

• με copy paste δεν την παιρνει το προγραμμα

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50792/ =============== Φεβ 24th 2018, 6:57pm =============== γιατι λαθος?την επελεξα απο select

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50791/

• μου γραφει error cannot load c:/users/...no such file or direcrtory και δεν ξεκιναει το φλασαρισμα