Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Καλησπέρα παιδιά , Έχει κανείς καμία ιδέα τι γίνεται με τις Nilkin ? Και τις θεωρούσα από τις καλές εταιρίες . Για το mimax δεν κάθετε επάνω είναι πιο μικρή και δεν κολλάει και καλά στις άκρες. Για το Note3 Pro η τρύπα του ακουστικού είναι στραβή με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το κεντράρεις. Αγορασμένα όλα από το vickmal. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ? Το vickmal καλύπτει να επιστροφή χρημάτων αφού είναι πρόβλημα της nilkin ? Ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από merlinios: “Ευρωπαϊκή αποθήκη. 28 απόγευμα έγινε η παραγγελία, 30 μεσημέρι παρέλαβα. Sent from my MI MAX using Tapatalk ” Τελεια, νομίζω 39$ για 2 μέρες είναι παρα πολύ καλα .................. 8o” Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panospc: “@merlinios Δεν είναι official, είναι πειραγμένη. Αν διαβάσεις 2-3 σελίδες πίσω και σ' εμένα έτσι ήρθε και πέρασα την τελευταία επίσημη stable ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)” Ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες. Θα ακολουθήσω το guide και αν χρειαστώ κάτι θα ενημερώσω Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Το δικό μου 3/64 το παραλαμβάνω σε κάνα 2ώρο από DHL . Μόλις με πήραν να μου πούνε ότι έφτασε. Το παρείγγειλα από Honorbuy Διάβασα όλα τα σχόλια του topic και η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλομπερδευτεί με τις ROM Γενικά δεν με ενδιαφέρει η ελληνική γλώσσα στο κινητό .Πάντα τα είχα στα αγγλικά . Θα με ενδιέφερε μόνο να μπορεί να γράψει - διαβάσει ελληνικά . Οπότε αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι γίνεται με τις ROM . Κρατάω αυτή που φοράει επάνω ? Κατεβάζω άλλη από το si…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μάλλον είναι επειδή το ξεκίνησες και πας να του κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις στα ελληνικά. Πάνε πάλι από την εκκίνηση του κινητού, επέλεξε αγγλικά και αφού κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις και τελειώσεις, τότε γύρνα το στα ελληνικά. ” Καλησπέρα φίλε μου , Τις αρχικές ρυθμίσεις τις έχω στα Αγγλικά. Τα ελληνικά δεν με βόλευαν ποτέ. Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους , Έχω στα χέρια μου μεταχειρισμένο Redmi Note 2 το οποίο το δούλευε φίλος. Το γυρίσαμε σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και πέρασα την τελευταία έκδοση της Ελληνικής Rom όμως στο 1ο boot μου λέει " This device is associated with existing Mi account ID . Sign in to activate the device " To θέμα είναι ότι δεν έχουμε password από το MI Account. Δοκίμασα hardreset , official stock rom ktl άλλα δεν άλλαξε κάτι. Πως μπορούμε να το παρακάμψουμε αυτό ? Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε. Έχω στην κατοχή μου το redmi note 2 και έβαλα την τελευταία developer edition. Bugs που μπορώ να αναφέρω ? Ευχαριστώ