Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Chaos: “Καλησπέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή θήκη για το RN3 Pro(International edition)? Επίσης θα χρειαστώ και ένα καλό tempered glass protector.. ” Καλησπέρα, είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Θήκη πάρε μια σιλικόνης μαλακή και ζοριζοντας την μπαίνει. Glass δεν θα βρεις ακόμα, πάρε ένα αλλά δεν θα ταιριάζει απόλυτα. ”
-
Παράθεση από petran7777: “Τι εννοείς; εγώ παρήγγειλα από το vickmall την original flip και nillkin tempered glass. ” Επειδή είναι 2,5 mm πιο μεγάλο όταν το παρήγγειλα και πήρα μια θήκη από αλλού, η θήκη δεν ταίριαζε.
-
Καλησπέρα παιδιά,βρήκε κανείς θήκη για το κινητό αυτό;
-
Αγορά redmi note 3 pro
ΜήνυμαΚαλημέρα,εγώ από Geekbuying και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος(παρήγγειλα 29/8 και το 'χα 15/9 με official international version αγγλικά).Βέβαια το 'χω 3 μέρες και δεν μπορώ να πω πολλά,αλλά μέχρι τώρα λειτουργεί άψογα.
-
Καλησπέρα κ'από εμένα..Έχω την χαρά να έχω για πρώτη φορά στην κατοχή μου το πολύ καλό (κατά την γνώμη μου) redmi note 3 pro special edition από την Πέμπτη το μεσημέρι.Μετά από 2 μέρες πρώτης γνωριμίας,έχω να δηλώσω πολύ ευχαριστημένος,αν και νομίζω ότι έχω να μάθω ακόμα πολλά για το τηλέφωνο.Μου ήρθε σφραγγισμένο και με το άνοιγμα μου ζητήθηκε update το οποίο και έγινε κανονικά.Σκέφτομαι να το αφήσω έτσι παρ'όλο που δεν έχει Ελλήνικά για κάποιο διάστημα και μετά να δούμε για φλασάρισμα(μιας και…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από GR_Macedon: “Μόλις παρέλαβα το Redmi 3S international version ” Καλορίζικο και με το καλό να το χαρείς!!! ” Της κόρης είναι γι αυτό έχω άγχος να προλάβω να το πειράξω..... ” Καλορίζικο στην κόρη σου!!!..αλλά και συ θα το χαρείς μέχρι να στο πάρει!!
-
Παράθεση από aporos: “Παράθεση από Krasdimi: “Έχει αγοράσει κανείς το special edition με την 800αρα....μπορεί κάποιος να μου δώσει link με συζήτηση για να ενημερωθω;...Ευχαριστώ ” το περιμένω .... εχει ξεκινήσει... θέλει κανα δυό βδομάδες υποθέτω... θα ενημερώσω άμεσα με την παραλαβή... Ερώτηση... παραλαβή (aliexpress), βγάζω βίντεο στο άνοιγμα; ή δε χρειάζεται; υπάρχει κάτι σε πληροφορίες για όταν παραλαμβάνουμε; ευχαριστώ... ” Και εγώ το έχω παραγγείλει και περίπου θα το παραλάβω με τον aporos…
-
Μόλις το αποκτήσω,θα το δούμε παιδιά..
-
Αυτό ακριβώς έχω παραγγείλει από την Δευτέρα το πρωί.Όταν με το καλό έρθει θα δούμε(αν και δεν ξέρω πως μπορώ να καταλάβω αν δουλεύει σ'αυτήν τη συχνότητα).Είμαι και στη wind!!
-
Διαβάστε και αυτό finally we can have 4G band 20 ( 800 mhz) ! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Αγορά redmi note 3 pro
ΜήνυμαΧαχαχα...καλό!!!Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις πληροφορίες πάντως,επίσης σκέφτομαι να το πλύνω με καυτό νερό μπας και "μπεί" λίγο. Καλό βράδυ
-
Αγορά redmi note 3 pro
ΜήνυμαΔηλαδή η θήκη και το tempered glass από gearbest Original Xiaomi 0.33mm Ultra-thin Tempered Glass Screen Protector for Redmi Note 3 Anti-scratch και NILLKIN Dull Polish Back Case for XIAOMI Redmi Note 3 δεν θα ταιριάζουν;
-
Αγορά redmi note 3 pro
ΜήνυμαΑυτό το kenzo τι είναι;
-
Αγορά redmi note 3 pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα κι από μένα,καινούργιος στο forum,να συγχαρώ όλους σας για την θαυμάσια δουλειά και τις φανταστικές πληροφορίες και θέματα.Έκανα την Δευτέρα το πρωί αγορά από Geekbuying το κινητό και ακόμα δεν έχω κανένα mail για shipping.Γνωρίζει κανείς τι παίζει;Παρεπιπτόντως παρήγγειλα θήκη και glass από Gearbest και την επόμενη τα έστειλαν.Και κάτι τελευταίο,το πήρα με official international version,όλα οκ με αυτην την rom;
-
Mi5 και σήμα 4G+ (;)
kritop - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλημέρα,επειδή σκέφτομαι να πάρω και εγώ το τουμπανάκι,έχει κανείς θέμα 4G για Wind?