Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Καλή επιτυχία!!
-
Σφαίρα η καινούργια rom.. Μόνο πρόβλημα προς το παρόν είναι 2-3 αναφορές σφάλματος για εγκατεστημένες εφαρμογές...Λέτε να φταίνε τα δικαιώματα που έχω "πειράξει" σε μερικές από αυτές;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλησπέρα..Λοιπόν έχω ξεκινήσει τον οδηγό σε redmi 3s και αφού με βγάζει στο κινέζικο recovery όταν πατάω στο πλήκτρο recovery με πετάει στην οθόνη με το κινητό και το καλώδιο αντί να με βάλει στο twrp..Ο bootloader είναι ξεκλειδωμένος..Μήπως φταίει το recovery.img..; Το κατέβασα από τον σύνδεσμο του οδηγού =============== Φεβ 24th 2017, 7:04pm =============== Άκυρο τελικά..Αφού ξανά κατέβασα το twrp και μετά από 4 εγκαταστάσεις και ανάλογες προσπάθειες στο τέλος δούλεψε..
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Καλησπέρα ένας φίλος πήρε από Gearbest το mi4c και του το έστειλαν με custom rom, περασμένο το twrp και κλειδωμένο bootloader. Πήρε έγκριση για ξεκλείδωμα αλλά κολλάει στο 50% σε όλες τις εκδόσεις (αγγλικές και κινέζικη). Το screenshot από το about είναι αυτό 16684406_1094253264017351_1285421776_n.png Έχω ενεργοποιήσει και το find device και στο micloud φαίνεται συνδεδεμένο το κινητό..Ο λογαριασμός στην συσκευή και στο miunlock είναι ο ίδιος αλλά δεν γίνεται τίποτα σε καμία από τις περιπτώσεις..…
-
@geoanto555 αν και είσαι πιγκουίνος ...ευχαριστώ
-
Μου βγάζει αυτό..Όπου και να πατήσω δεν γίνεται τίποτα ..Το κινητό το έχω σε fastboot..
-
Πήρα ένα Redmi 4 από Gearbest με την fake rom..Ακολούθησα πιστά τον παραπάνω οδηγό και αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της china stable κατά το άνοιγμα έπεσε σε bootloop...Ο bootloader είναι κλειδωμένος...Τώρα τι κάνω;
-
Μήπως όταν λέει Mi4 εννοεί όλα της σειράς 4;;