Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Ο.κ. το βρήκα!Ευχαριστώ πολύ! Πάντως τρώει πολύ ραμ! 75% και δεν έχω περάσει τίποτα!
-
Εντάξει παιδιά όλα καλά ,την πέρασα! Μια απορία: Πως καθαρίζει η Ram; Στην προηγούμενη πάταγες παρατεταμένα το κεντρικό,εδώ πως γίνετε;
-
O.κ.,ευχαριστώ πολύ!
-
Έχω την 5.1.5. άρα απλά factory reset! Να ρωτήσω και κάτι άλλο ,πρέπει να μετονομάσω την rom σε uptade.zip η' όπως είναι?
-
Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση: Για να περάσω την 5.4.17 στο 1s μέσω TWRP (v 2.8.0.2.) τι πρέπει να κάνω wipe ? Φτάνει το factory reset η' πρέπει να μπω στο advance wipe και αν ναι πια κουτάκια πρέπει να τικαρω? Ευχαριστώ πολύ!
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD
ΜήνυμαΟ.κ. ,ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ παιδια! Να παρω μια αλλη η΄ αμα της κανω format θα ισιωσει? Μην εχω παλι τα ιδια...
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD
ΜήνυμαΔηλαδη υπαρχει ενδεχομενο αυτα τα κατεστραμενα αρχεια να ειναι οι φωτογραφιες που εχασα? Αν ειναι ετσι μπορω να κανω κατι να τις ξαναεχω?
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD
ΜήνυμαΟχι οχι δεν υπαρχουν πουθενα! Αυτο που προσεξα τωρα ειναι εξω απο το φακελο καμερα εχει παρα πολλα αρχεια που δεν μπορω να ανοιξω με κατι σαν κινεζικα και με 0 bytes ογκο! Δε ξερω τι ειναι αυτα...
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD
ΜήνυμαΝαι, φαινονται κανονικα! Φωτογραφιεσ, ενα back up και διαφορα αλλα αρχεια,κατι word kai excel! Το μεγεθος της καρτας φαινεται κανονικα! Εχω χασει ολες τις πιο προσφατες,δε μπορω να καταλαβω τι εγινε....
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους! Ξαφνικα πολλες φωτο εξαφανιστηκαν απο την καρτα μνημης! Ξερει κανενας τι εγινε ,και αν υπαρχει τροπος να τις ξαναβρω? Ευχαριστω πολυ!
-
Πολυ καλη πρωτοβουλια!Παντα τετοια! Καλη επιτυχια σε ολους!!
-
Καλησπερα σε ολους και συγχαρητήρια για την δουλεια σας! Ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα την βοηθεια σας! Παρελαβα απο το to2c.com το redmi HM 1SW με εκδοση android 4.3 JLS36C και miui version MIUI-JHCCNBD92.0! Θα ηθελα να περασω την δικια σας την rom αλλα δε ξερω ποια! Κοιταω αυτη αλλα δε ξερω αν ειναι η σωστη xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Hellas-GTV-3.13.0.zip (MIUI Root Manager) ! Επισης διαβαζοντασ το forum θελω να πω ,πωσ και εμενα δεν εχει updater στο φακελο ασφαλειας και πωσ οταν…