Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Μου είπε ο nasdriver να περιμένω πρωτα να δω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος και μετά θα δούμε.......

• τελικά παιδιά ο bootloader είναι κλειδωμένος. Τώρα τι κάνουμε; =============== Απρ 14th 2017, 6:45pm =============== Καλησπέρα παιδιά. Θα μπορέσει κάποιος να μου απαντήσει σας παρακαλώ αν είναι δυνατόν. Συγνώμη και ευχαριστώ

• Μόλις θα το έχω στα χέρια μου θα το κάνω.(αν και σίγουρα θα είναι κλειδωμένο) ευχαριστώ. Μήπως μπορεί να γίνει με αυτόν ή κάποιον σαν αυτόν τον οδηγό; Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)

• Κύριοι συγνώμη αλλά δεν το έχω καλά με τις rom (ποια είναι γνήσια και ποιά όχι) γι 'άυτό σας γράφω το τί έχει πάνω το τηλ.: έκδοση android: 5.1.1 LMY47V έκδοση MIUI : MIUI Global 7.2 Stable 7.2.99.99(LHPCDB) ευχαριστώ για την κατανόηση!!

• Φίλε banditGR ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Επειδή είμαι σε επαγγελματικο ταξίδι θα το δοκιμάσω μεθαύριο και θα σου γράψω αμέσως τα αποτελέσματα. Και πάλι σε ευχαριστώ!!![info][info]ον [/info][/info] =============== Μαρ 20th 2017, 8:30am =============== Καλημέρα φίλε BanditGR .Ευχαριστώ πολύ. δοκίμασα τον οδηγό που μου έστειλες και δούλεψε ΑΨΟΓΑ!!!. Να΄σε καλά εσύ και όλη η παρέα σε αυτό το forum.Και πάλι ευχαριστώ!! =============== Απρ 13th 2017, 8:51am =============== Καλημέρα κύρ…

• Εύχομαι καλή τύχη σε όλους

• καλημέρα σε όλους τις παρέας. Έχω ένα redmi note 4 (helio cpu) το οποίο εχει περασμενη την miui global | stable 8.0.5.0.0(MBFCNDG) που μάλλον είναι μη γνησια. προσπαθω να το αναβαθμισω με τον τρόπο που δειχνετε στο forum αλλα οταν ανοιγω το suite στον device manager δεν το αναγνωριζει ως androit αλλα ως απλη συσκευη και δεν αναβαθμιζει. εχω ξεκλιδωσει και το bootloader καιπαλι τιποτα. αν καποιος ξερει κάποια λυση παρακαλω βοήθεια!!!! ευχαριστω πολυ όλους!!