Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Παράθεση από pechr: “@isskon διαβάζοντας το άρθρο το Θανάση και όλα τα υπόλοιπα posts εσύ αυτό κατάλαβες;;;; ” ναι τώρα που το διαβάζω καλύτερα δεν έχεις άδικο!! σορρυ... Παράθεση από pechr: “@isskon διαβάζοντας το άρθρο το Θανάση και όλα τα υπόλοιπα posts εσύ αυτό κατάλαβες;;;; ” παρεπιπτόντως, πολύ χρήσιμη η υπογραφή σου!
-
Μπράβο συγχαρητήρια!!!
-
Τυχεράκια!! Καλοδούλευτο!!!!!
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από jimarios: “εγω ξεκιναω να το κανω μοιραζοντας τα GB ισα στα δυο partision .μακαρι οταν το δοκιμασω να ειναι κομπλε και να μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες!! αρε κινεζο τι μας εχεις κανει..... ” Οχι Μαριε , δεν τη μοιραζεις την κάρτα .Θα φτιάξεις ext partition 1gb , δε χρειάζεται τόσο μεγάλο ext partition. Επίσης καποιες φορες το recovery μπορεί να κάνει το partition της sd , προσωπικά από ένα cwm recovery σε ένα παλιό τηλ.. που έχω , εκεί βάζω τις κάρτες και φτι…
-
Ενεργοποίηση 4G
ΜήνυμαΠαράθεση από martzicadespell: “Για να μην ψάχνεστε.. Vodafone: Εντολή: 4G NAI Αριθμός: 1285 Cosmote: (Δεν ξέρω πως γίνεται από μήνυμα, πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών) Υ.γ. Στην cosmote ποτε δεν ειδα να πιανει 4G.. Δεν ξερω.. Ισως γιατι η καρτα μου ειναι παλια.. Αλλα και στην vodafone που ειδα δεν παρατηρησα μεγαλη διαφορα απο H+. Αν εχει καποιος διαφορετικη αποψη ας την γράψει. Υ.γ. 2. Προσοχή! Τσεκάρετε να είναι ενεργοποιημένο και στη συσκευή: Ρυθμίσεις-Διαχείρηση Sim-Πληροφορίες Sim-(Επιλογ…
-
KiMovil: Ο κυνηγός καλύτερης τιμής και εκπτωτικών κουπονιών για αγορά κινητών τηλεφώνων.
isskon - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπολύ δυνατό το kimovil!
-
Antutu score από τα xiaomi
isskon - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από zaf_4: “με stable 7.2 και είναι η καλύτερη που είχα έως τώρα (πολλές devs και προηγούμενη stable) Screenshot_2016_03_16_10_50_56_com_antutu_ABench.png ” Πως το κατάφερες; Με την ίδια ρομ βγάζω 49000...
-
Only MIUI??
isskon - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜΙUΙ και ξερό ψωμί!!!
-
σιδεροκέφαλος!!
-
Ξεθάβω το θέμα για να ενημερώσω ότι το είδε τεχνικός και αποφάνθηκε ότι δεν έχει πρόβλημα το κουμπί του κινητού αλλά το κουμπί στο καπάκι που χαλάρωσε. Με άλλο καπάκι που πήρα είναι μια χαρά...
-
Παράθεση από xouzouris: “Kαλημερα σε ολους και χρονια πολλα. Μπηκα προσφατως στο κλαμπ της Xiaomi με ενα Redmi Note 2 για τη γυναικα μου και το Redmi note 3 Pro για μενα. Το Note 2 ηρθε απο Vickmall με φορεμενη την δικη σας GTV 5.12.17 Beta (!!!). Θελω φυσικα να περασω την τελευταια GTV, ποια διαδικασια θεωρειτε οτι ειναι καλυτερο να ακολουθησω; Ευχαριστω εκ των προτερων και καλως σας βρηκα!!! ” Τελικά όσο περνά ο καιρός οι γυναίκες συνηθίζουν τα μεγάλα μεγέθη κινητών!!!
-
μπράβο παιδιά για την εξαίρετη δουλειά σας!!!
-
μπράβο παιδιά!!! XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 2GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
OK ευχαριστώ!