Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• Παράθεση από makis1024: “Ρυθμίστε το Equalizer του Dolby Atmos για τέλειο ήχο. ” Όσο κι αν το πείραξα το πρόβλημα παραμένει

• Παράθεση από makis1024: “Κάτω τι επιλογή έβαλες στο mi flash, μήπως save user data; Εάν έβαλες xtrv , πείραξε λίγο το Dolby Atmos. ” Που εννοείς κάτω; Γενικά δεν έβαλα καμία επιλογή. Ναι έβαλα xtrv, τι πειράζω στο Dolby Atmos;

• Παράθεση από makis1024: “Πέρασες δηλαδή fastboot rom με mi flash και κλειδωμένο bootloader; Το έβαλες σε edl μήπως; ” Nαι σωστά με edl το έκανα. =============== Ιαν 2nd 2018, 7:52pm =============== Παράθεση από spideman3: “Και υπόψιν από stable σε beta και το αντίστροφο. Από official rom σε ελληνική rom και το αντίστροφο πάντα factory reset. ” Τώρα που έβαλα την ελληνική με twrp έκανα factory reset

• Όχι έμπλεξα τελικά με τα πολλά παράθυρα που είχα ανοιχτά και το έκανα με XiaoMiFlash. Τέλος πάντων έκανα unlock και έβαλα την ελληνική rom αλλά ακόμα έχω το ίδιο πρόβλημα. Ο ήχος στο ακουστικό είναι πολύ χαμηλός.

• την έβαλα με XiaoMiFlash γιατί δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω το bootloader

• Μόλις έβαλα την 9.1.1.0 Global από 7.9.11.0 xiaomi.eu και έχει πολύ χαμηλό ήχο στο ακουστικό. Υπάρχει λύση; Είχε κανείς ίδιο πρόβλημα;

• Flash global from xiaomi.eu

kostas2911 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Έχεις περασμένους driver, έκανες έλεγχο του bootloader αφού λες ότι είναι κλειδωμένος τα θεωρώ δεδομένα. Δοκίμασε τον παρακάτω οδηγό για να περάσεις σε official global beta rom για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις: Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi και εδώ ένα βίντεο του ίδιου οδηγού youtu.be/20TaPFbElYc Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τέλεια. Ευχαριστώ =============== Ιαν 2nd 2018, 4:50pm =============== Λοιπόν έβαλ…

Μήνυμα

Σε άλλο Mi5 που είχε global έκανα κανονικά unlock και πέρασα άλλη rom. Τωρά σε αυτό έχω μπλέξει.

Μήνυμα

Καλημέρα και Καλή χρονιά. Έχω το Mi5 με rom MIUI by xiaomi.eu 7.9.11.0(MFCRU1100) | Stable Το bootloader είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω Πως μπορώ να περάσω την τελευταία Global stable;