Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• Τελικά 11 μέρες μετά την αίτηση ήρθε το μηνυμα για το ξεκλείδωμα και με την πολύτιμη βοήθεια του renosxatzi (μέλος της κοινότητας) το τηλέφωνο είναι ΟΚ. Πάντως με αυτό που κάνει ο Κινέζος δεν ξέρω τι κέρδος μπορεί να έχει, αφού από την ταλαίπωρία αυτή στην οποία επιβάλλει τους ιδιοκτήτες ανά τον κόσμο το μόνο που καταφέρνει είναι να χάνει πελάτες.

• Παράθεση από Alessio: “και ΈΠΕΙΤΑ κάνεις τεράστια υπομονή 15,20 ..έως και 30 ημέρες ώστε να πάρεις "Έγκριση" ” Υπομονή δηλαδή μέχρι να βγει η ψυχή μας. Alessio θα κρατήσω και για σένα μπλουζάκι

• Παράθεση από Bodai: “@tednikos θα σου έρθει sms που θα σε πληροφορεί ότι έχει εγκριθεί η αίτηση σου.. ” Οπότε μετά από ότι καταλαβαίνω θα μπω στο λογαριασμό που έχω κάνει στον Κινέζο και θα ακολουθήσω κάποια διαδικασία. Τα λέω καλά;

• Αίτηση για ξεκλείδωμα έκανα αλλά τι ακριβώς περιμένω να έρθει; Κάποιος κωδικός, κάποιο λινκ, κάποιο mail; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί φυσικά δεν γνωρίζω τη διαδικασία αλλά κι επειδή τη συσκευή δεν την έχω ενεργή τώρα και χρησιμοποιώ την παλιά μου. Τον αριθμό δηλαδή που έδωσα στον Κινέζο και μου ήρθε κι ο κωδικός για να ολοκληρώσω τη διαδικασία αίτησης ξεκλειδώματος, τον έχω στην παλιά μου συσκευή.

• "Θα κάνετε γκρουπ σε λίγο όπως σας βλέπω Οι κλειδωμένοι του Pro icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif mixaliscy Έχω παραγγείλει και μπλουζάκια: "Κι εγώ κλέιδωσα το Note Pro"

• Αίτηση για ξεκλείδωμα έκανα αλλά τι ακριβώς περιμένω να έρθει; Κάποιος κωδικός, κάποιο λινκ, κάποιο mail; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί φυσικά δεν γνωρίζω τη διαδικασία αλλά κι επειδή τη συσκευή δεν την έχω ενεργή τώρα και χρησιμοποιώ την παλιά μου. Τον αριθμό δηλαδή που έδωσα στον Κινέζο και μου ήρθε κι ο κωδικός για να ολοκληρώσω τη διαδικασία αίτησης ξεκλειδώματος, τον έχω στην παλιά μου συσκευή. Μήπως πρέπει να βάλω τη SIM στο Note Pro για να μην έχω πρόβλημα όταν θα μου στείλουν αυτο που πε…

• Τι να κάνω ρε παιδιά, τουλάχιστον έχω μια πρωτιά (για να διασκεδάσουμε λίγο τον πόνο).

• Παιδιά επειδή εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα και δεν είμαι και κανένας expert στα κινητά, μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες απλές οδηγίες έστω για να κάνω αιτήση που μου λέτε για ξεκλείδωμα. Που δηλαδή να απευθυνθώ και τι ακριβώς να τους πω;

• Δεν βγάζει κανένα keyboard. Που πρέπει να κάνω αίτηση; Ψάχνω αλλά για note pro δεν βρισκω τίποτα.

• Έκανα και την επόμενη αναβάθμιση που μου έβγαλε μήπως και διορθωθεί αλλά πάλι τα ίδια. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν μου βγάζει πληκτρολόγιο και δεν μπορώ να κάνω οτίδήποτε. Τι να κάνω, μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10210/

• Sorry τώρα είδα τι ήθελες και στο επισυνάπτω.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10205/

• Το τηλέφωνο είναι σχεδόν όπως πριν, απλά έχουν χαθεί αυτά που αναφέρω και δεν μου βγάζει ούτε καν πληκτρολόγιο. Σου επισυνάπτω 3 screenshots μήπως βοηθηθείς. Αν θέλεις κάποια συγκεκριμένη φωτογραφία που θα σε βοηθήσει περισσότερο μου λες.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10201/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10202/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10203/

• Κατ΄αρχήν να χαιρετίσω την κοινότητα και την προσπάθεια της. Μόλις πριν από λίγη ώρα παρέλαβα τη νέα μου συσκευή από την Κίνα (Note Pro). Φυσικά είχα ζητήσει από τον Κινέζο όλα όσα ζητάνε και οι υπόλοιποι, το γνωστό ποιηματάκι με το τι πρέπει να κάνουν επάνω στη συσκευή πριν τη στείλουν. Ο Κινέζος τα έκανε σωστά αλλά εγώ μόλις την παρέλαβα μου έβγαλε μια προτεινόμενη αναβάθμιση του MIUI6 σε MIUI7 stable και την έκανα μη γνωρίζοντας τι θα επακολουθούσε και φυσικά χωρίς να πάρω backup. Τώρα μετά π…