Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Ευχαριστώ thanos , το δοκιμάζουμε και επανέρχομαι. - Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί στο κινητό του φίλου μου .Ανεβάζω φώτο μήπως και σας βοηθήσω στο σχηματισμό κάποιας άποψης για ενδεχόμενη λύση
-
Ευχαριστώ thanos , το δοκιμάζουμε και επανέρχομαι.
-
Αντιμετωπιζει ενας φίλος μου ένα θέμα με το ξεκλείδωμα χρησιμοποιώντας το δακτυλικό αποτύπωμα. Τις περισσότερες φορές δεν ενεργοποιείται το τηλέφωνο. Συγκεκριμενα ανοίγει για ένα δευτερόλεπτο και μετά κλείνει.Έβαλα επαννελειμμενα νέο αποτύπωμα και το πρόβλημα συνεχίζεται. =============== Μαρ 31st 2017, 9:10pm =============== Επίσης επανέρχομαι όταν κάνει κλήσεις ή οθόνη είναι μαύρη χωρίς κάποια ένδειξη.Ευχαριστώ προκαταβολικά , αν μπορούμε να βοηθήσουμε
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
BUCK - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το ρωτησα το απογευμα γιατι ειχα του ενδοιασμούς μου διαβαζοντας τον οδηγό του lallasgr
-
BUCK - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαολα οκ!!!!! μετα απο αρκετή υπομονή και επιμονή ξεκλειδωτος πλέον ο bootloader πάω για dev ελληνική ερώτηση παιδιά μπορώ με vista 32 bit να περάσω την ελληνική dev η απαιτείται συστημα με windows 64 bit ευχαριστώ
-
BUCK - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαρότι εχω λαβει sms απο xiaomi " Your unlock reguest has been approved " οταν παω να κατεβασω το Mi unlock μου πεταει στο Η/Υ το εξής - Code: NoSuchKey - Message: The specified key does not exist. - Key: miflashunlock/MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en.zip - RequestId: B7A0D8034F21714E - HostId: 5Tx/mbXXDNizRej02b3iVk9GfW6YxRZ+Z8W1NwcQ0Gc1r4MrKN5uLk9UkMlBXzFo1KIpPFfCmT0= ΕΧΩ ΠΑΡΑΣΜΈΝΗ DEV MIUI 7.6.3.24 Beta τι προτείνετε; συνεχιζω την προσπάθεια; υπόψην εχω κανει verification τη συσκευή
-
Original XIAOMI 3rd Generation Piston Earphone with Remote and Microphone for Smartphone & Tablet online - coolicool καλή επιτυχία συγχαρητήρια στο forum !!!!!!
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΚαλώς σας βρίσκω παιδιά , την καλημέρα μου στο forum !!!!!!