Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 234.

• Με την τελευταία dev xtrv με 1η sim vodafone και 2η sim cosmote Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα.. υπάρχει η δυνατότητα για wifi calling?

• Καλησπέρα.. γύρισα στην προηγούμενη dev έκδοση γιατί με την τελευταία είχα προβλήματα με το σήμα στη sim2 (χανόταν και επανερχόταν σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα) και στο wifi (το ίδιο με το σήμα στη sim2). Την ξαναπέρασα από πάνω αλλά πάλι τα ίδια έκανε. Ελπίζω στο επόμενο update να είναι όπως πρέπει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά την τελευταία dev μου κάνει αυτή την θαμπαδα, αλλά όχι πάντα.. το κάνει και σε άλλους;148f2f2eb93b19d9f3afce4d5b24937a.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

aeriko7475 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από aeriko7475: “Πως είναι όλα καλά; Σε σένα ο μαμά launcher (που πριν ήταν VR και τώρα τον αναφέρει ως Αθλητικά) είναι σε όλα εντάξει; Τσεκαρες τις ρυθμίσεις του; Επίσης το ημερολόγιο αναφέρεται ως "απόρριψη".. οι ρυθμίσεις αναφέρονται ως "φόρτωση".. και αυτά με μια 1η ματιά.. σε σένα δλδ όλα αυτά είναι όπως πρέπει; ” Χμμ, ενδιαφέρον πρόβλημα που νομίζω το έχουμε ξανασυναντήσει. Δοκιμάστε να σβήσετε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στην διαδρομή /data/system/package_cache…

• Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Από mi 8 όλα καλά μπράβο μάγκες συγχαρητήρια ” Πως είναι όλα καλά; Σε σένα ο μαμά launcher (που πριν ήταν VR και τώρα τον αναφέρει ως Αθλητικά) είναι σε όλα εντάξει; Τσεκαρες τις ρυθμίσεις του; Επίσης το ημερολόγιο αναφέρεται ως "απόρριψη".. οι ρυθμίσεις αναφέρονται ως "φόρτωση".. και αυτά με μια 1η ματιά.. σε σένα δλδ όλα αυτά είναι όπως πρέπει;

• Παράθεση από omek07: “VR . Τι είναι αυτό ? ” Έτσι μου βγάζει τον μαμά launcher... βέβαια δεν ξέρω αν από πριν με την προταρχική μετάβαση σε android 10 ή miui 11 τον έβγαζε έτσι.. αλλά με την τελευταία αναβάθμιση developer άρχισε να μου κρασάρει.. δεν μου δίνει δυνατότητα παραμετροποίησης του μαμά launcher..

• Πρόβλημα στον προεπιλεγμένο launcher (VR) στην τελευταία έκδοση developer.. Τι μπορούμε να κάνουμε; Έκανα απαλοιφή προσωρινής μνήμης και διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή VR αλλά τίποτα δεν έφτιαξε.. 0538f839d982ef6e64582e524aa15854.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα.. χθες παρατήρησα ότι μετά την μετάβαση σε android 10 (δεν ξέρω αν συνέβαινε και νωρίτερα, γιατί χθες μόλις το είδα), ο μετρητής δεδομένων δεν μετράει σωστά, είτε με data είτε με wifi ενώ παλαιότερα ήταν "περίπου" σωστός..

• RE:

aeriko7475 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από jserv: “Παράθεση από sv1kwz: “Νεο update σημερα ... ” καλημερα,μετα το update του αυγουστου που εκανα,δεν μου εμφανιζει την θερμοκρασια της μπαταριας.ξερει κανεις σε ποιο μενου μπορει να ειναι?” f2f938400e896a1134753aa2fb55a77b.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

aeriko7475 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από kostas234: “Πώς μπορώ να δω από τα αποθηκευμένους κωδικούς wifi που έχω στο τηλέφωνο τα password τον ρούτερ ?” Μπορείς να τους δεις με την εφαρμογή wifi key view αν είναι ρουταρισμενο το κινητό.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• [quote uid=26829 name="aeriko7475" ]Ακριβώς τα ίδια έκανε και σε μένα και γι αυτό γύρισα πάλι στην 9.6.27<br />Φυσικά και μπορείς να γυρίσεις στην προηγούμενη χωρίς να χάσεις κάτι.. Την είχα κατεβασμένη από προηγούμενο update και την έκανα απλά εγκατάσταση και όλα ΟΚ.<br /><br />Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk<br />[/quote] Μπορείς μου πεις την διαδικασία ώστε να γυρίσω πίσω στην 9.6.27 Φυσικά.. είχα από πριν κατεβασμένη την rom στο κινητό.. και όταν πήγα να κάνω update από την…

• Ακριβώς τα ίδια έκανε και σε μένα και γι αυτό γύρισα πάλι στην 9.6.27 Φυσικά και μπορείς να γυρίσεις στην προηγούμενη χωρίς να χάσεις κάτι.. Την είχα κατεβασμένη από προηγούμενο update και την έκανα απλά εγκατάσταση και όλα ΟΚ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατί ενώ έχει βγει η 9.7.4 στο OTA update μου λέει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη; Τώρα είμαι με την 9.6.27 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν περάσω την προηγούμενη rom (xtrv dev) και μετά κάνω OTA αναβάθμιση στην τελευταία (xtrv dev) θα υπάρξει πρόβλημα με το arb? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να έχει θέμα η εφαρμογή το έχεις κοιτάξει? Κι εμένα στο παλιό μου κινητό (RN3) άλλες φορές μου έδινε σωστές τιμές.. κι άλλες πάρα πολύ μικρές..( της τάξης των 100-150mA) ενώ μετρημένο με ένα gadget usb εξωτερικό ή καλώδιο που έχει ενσωματωμένο μετρητή Ampere & Volt μου έδειχνε σωστές τιμές..

• Και σε μενα δεν υπαρχει το μενού για DUAL 4G ? Αυτή τη ROM έχω.. MIUI 10.4 - 9.5.30 dev XTRV

• Εγώ πάντως ακολούθησα πιστά τα βήματα που μου δόθηκαν από τα παιδιά εδώ στο #5626 και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. 1. Ξεκλείδωμα BL 2. Πέρασμα twrp 3. Factory reset 5. Φλασάρισμα xtrv 6. Format Data 7. Reboot τέλος.

• Παράθεση από NasDriver: “Αποσύνδεση mi account > reboot κινητό > Σύνδεση mi account > δοκιμάζεις ξανά... ” OK.. πέτυχε.. ευχαριστώ.. μετά από 360ώρες μου έβγαλε ότι μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή..

• Κάνοντας τις ενέργειες για το ξεκλείδωμα.. έπεσα στην περίπτωση Νο2 (Current account is not bound to this device) όπου θα πρέπει να συνδέσουμε το mi account μας στην επιλογή Mi unlock status.. Εκεί μου λέει να ενεργοποιήσω τα δεδομένα του κινητού (που το έχω κάνει) και να συνδεθώ με το mi account.. που όμως όταν πατάω την επιλογή μου λέει "Δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση..κλπ" Έχω κολλήσει εκεί και δεν μπορώ να προχωρήσω.. Στο κινητό έχω 2 κάρτες sim, όπου δεδομένα παίρνω μόνο από την sim1 παρόλο π…