Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια έβαλα official κινέζικη. Για να βάλω τώρα την ''δικιά μας'' την Ελληνική την περνάω μέσο twrp;;
-
Παράθεση από derveni: “@Nesztor Δεν έχεις κρατήσει backup ? Πάντα κρατάμε backup όταν περνάμε μια rom ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά. ” Όχι δυστυχώς. =============== Νοε 20th 2016, 11:58pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Nesztor: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω μια οποιαδήποτε rom για να έχω τηλέφωνο;; ” Τι γίνεται ρε παιδιά σήμερα.. Επιδημία έχουμε;Βάλε μία official με miflash και fastboot mode.. ” Μήπως έχεις κάποια διεύθυνση κατεβάσω την official για redmi not…
-
Έχω την συσκευή μου κολλημένη από χθες το μεσημέρι μετά την V8 XTRVbeta1-6.11.17. Γράφει για λήψη πληροφοριών ασφαλείας συσκευής αλλά δεν γίνετε (αδυναμία έλεγχου κατάστασης παρουσιάστηκε σφάλμα). Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω μια οποιαδήποτε rom για να έχω τηλέφωνο;;
-
Παράθεση από gkalen: “@Nesztor Μπες σε fastboot , άνοιξε το Miunlock και ξεκλειδωσε bootloader αμέσως .. Μετά φλασαρε με Factory reset οποία ρομ θες .. ”
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Nesztor: “Μετα απο Factory Reset ανοίγει το κινητό όλα καλά αλλά μέχρι την σύνδεση στο λογαριασμό Mi. Εκεί μου γράφει (αδυναμία έλεγχου κατάστασης παρουσιαστηκε σφάλμα). Παίζει να κλείδωσε κάτι. ; ” Κανε μερικες προσπάθειες μήπως είναι προβλημα με το internet ” Μπα όχι τίποτα μου βγάζει ''Couldn't check device security info an error occurred'' πριν βάλω κωδικούς στο Mi. πρόβλημα στο internet δεν υπάρχει συνδέθηκε κανονικά.
-
Παράθεση από Bodai: “@Nesztor Κάνε Factory REset (προσοχή θα χάσεις επαφές/εφαρμογές. Εχεις backup??) τωρα και θα συνέλθει η συσκευη σου. ” Μετα απο Factory Reset ανοίγει το κινητό όλα καλά αλλά μέχρι την σύνδεση στο λογαριασμό Mi. Εκεί μου γράφει (αδυναμία έλεγχου κατάστασης παρουσιαστηκε σφάλμα). Παίζει να κλείδωσε κάτι. ;;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Nesztor: “Είχα Stable-V8.0.4.0 ” Ποια Stable? Ελληνική? ” Είχα Stable-V8.0.4.0 και πέρασα XTRVbeta1-6.11.17 αυτήν που μου έστειλαν με mail. Ελληνική ναι.
-
Είχα Stable-V8.0.4.0 και πέρασα XTRVbeta1-6.11.17 αυτήν που μου έστειλαν με mail.
-
Το έγραψα και 5 μηνύματα παραπάνω την XTRV-Stable-V8.0.4.0 . Η οθόνη ξανά κλειδώνει με το που βάζω τον κωδικό και μέσα σε 20 δεύτερα κάνει επανεκκίνηση και ξανά περνάει την rom. Κάθε φορά όμως.
-
Το τηλέφωνο ανοίγει για 10 δεύτερα και κάνει επανεκκίνηση μόνο του και ξανά περνάει την rom. Τι γίνετε ;;
-
Καλημέρα, πέρασα την XTRV-Stable-V8.0.4.0 σε Redmi note 3 pro μέσο twrp και το τηλέφωνο είναι μονίμος κλειδωμένο. Βάζω τον κωδικό ξεκλειδώματος και κλειδώνει κατευθείαν (κλείδωμα οθόνης). Ξέρει κάποιος τι γίνετε ;;
-
Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα και εγώ την stable V8. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τον οδηγό, ξεκλείδωσα σύμφωνα με όσα γράψατε τον Bootloader και είμαι έτοιμος για την Ελληνική Rom. Παρεμπιπτόντως εμένα το sms για ξεκλείδωμα μου ήρθε την επόμενη μέρα από την στιγμή που έκανα τη αίτηση.